Darček pre krstniatko

dorka159
3. feb 2016
Používateľ dorka159 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od dorka159.

U nás je bežné kupovať krsňaťu kočiar alebo postieľku. Oni si však chceli kúpiť oboje a vlastne celú výbavu pre mimi aspoň na dva roky samy. Od nás ako krstných chcú len nejakú drobnosť. Nemám nijaký kreatívny nápad... 😕 Za rady budem veľmi vďačná Ďakujem

olcanoemi
3. feb 2016

napr.poukazku na nejake rodinne fotenie k profesionalovi,aby mali peknu pamiatku 🙂

qidko
3. feb 2016

@dorka159 Ahoj chlapcek alebo dievcatko?

gabika2580
3. feb 2016

U nás je zvykom darovať chlapcekovi retiazku s krížikom a dievčatku náušničky.

pribinak
3. feb 2016

Kup napr poukaz na Baby plavanie, alebo Baby masaze

ukulela
3. feb 2016

podla mna - ked je to krst, tak by somkrstniatku kupila nejake pekne vydanie biblie. ak to bude s vierou mysliet v buducnosti vazne (co teda zavisi aj od pristupu krstnych), tak to ako dospelak urcite oceni - ze ma bibliu este od krstu.

hamca
3. feb 2016

@dorka159 my sme dostali plienkovu tortu, v ktorej boli zakomponovane nausnicky. A my sme krsniatku-chlapcovi dali tiez plienkovu tortu s autom, ktore viezlo peniaze. No a samozrejme normalnu tortu a plno veci, na ktorych sme sa ale s krsnovcami dohodli.

miricka77
3. feb 2016

My sme si tiež všetko kúpili,aj nausnicky,tak krstni nám kúpili krstove kosielky,nejaká baba ich tu na MK maľuje aj s menom.odložila som deťom na pamiatku.k tomu dostali také suknove komplety,ale tak už na dva roky a strieborné retiazky s príveskom.

zaraaa
3. feb 2016

tiež som za zlatu retiazku alebo naušničky ako ti poradila
@gabika2580 lebo to budu mať velmi peknu pamiatku na krst 😉

ada12345
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ena1903
3. feb 2016

Tooolko zlata, co som podostavala na vselijake sviatky, aby som mala "na pamiatku", mi stoji na spodku sperkovnice, ze keby som to mala v pripade nudze zalozit, mohli by sme z toho istu dobu slusne vyzit. Kolko z toho nosim? Nic. Teda raz za rok-dva naramok, ktory som si ale uz vybrala sama a nasi zaplatili. Ked uz pamiatku, tak ten poukaz na rodinne fotenie mi fakt pride zaujimavejsi.

cannella
3. feb 2016

Uuuuf, ked to citam, tak mi to pridu velmi, ale velmi drahe dary. Ked mala krstiny mala, tak jej krsny kupil nausnice za 50 EUR, potom sa mi snazil dat peniaze uz priamo pri krste, ale to som nezobrala. Podla mna maju krsny iny vyznam, ako davat drahe dary. Ked mal teraz krstiny syn, tak od krsneho tiez dostal zlatu retiazku - mimochodom myslim, ze mu bude tiez zbytocna. Keby sa spytal, tak mu poviem, nech mu da radsej peniaze - samozrejme nie velku ciastku, dali by sme mu ich na setriaci ucet a ked ich bude potrebovat, tak pouzije. Namiesto toho ma zlatu retiazku, ktora mu bude patna figu borovu

katrin21
3. feb 2016

@dorka159 krsniatku mozes kupit kludne aj zlatu retiazku, do buducnosti, na krst ako darcek 🙂
alebo mozes kupit nejake lehatko, alebo nieco, co vyuziju neskor, napr. cestovnu postielku, da sa vyuzit ako ohradka doma.....

myskacici
3. feb 2016

My sme od krstnych dostali tortu, peniazky, hraciu deku, oblecenie pre malu, velke balenie pampersiek. Chceli aj nausnice, ale tie sme si kupili este ked bola mala v brusku. A my sme kupovali krsniatku vajicko - cybex aton.

8291
3. feb 2016

Podľa mna na na rovinu opytaj čo asi by chceli,ked sa nevymáčknu,tak peniažky a tortu.mne jeby krstný rodičia malej kúpili retiazku,tak by stala v krabičke dlhé dlhé roky.nasej malej je krstná moja sestra akedze malá uz naušnicky mala v tej dobe,pretože ich chcela kúpiť moja mamina no bohužiaľ sa nedožila,tak sme ich kúpili zanu z jej peniažkou a podstate nič také sme nepotrebovali,tak malá dostala peniaze a tortu.

milica313
4. feb 2016
Používateľ milica313 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od milica313.

peniazky je dobra volba 🙂

zuzgro
21. jún 2022

Ahojte, tiež som sa touto témou zaoberala pred pár mesiacmi. Bola som zúfalá až som natrafila na personalizované čiapočky značky pasadena. Vyzdobia čiapočku, buď menom alebo prezývkou bábätka a k tomu Vám to príde krásne zabalené. Teda už nič viac riešiť nemusíte. K tomu do obálky peniažky, veď rodičia najlepšie vedia čo ich dieťatko potrebuje. Tak som si povedala, že možno to niekomu pri lustrovaní diskusií pomôže 🙂