icon

Darček pre syna k 1. narodeninám

lae20
9. feb 2022

Žienky poraďte prosím vás darček pre syna k 1. narodeninám.. Bazénik a učiacu vežu máme

vamajka
9. feb 2022

@lae20 Mensie odrazadlo, vyuzije na jar i ked si myslim, ze mu je to jedno co mu das

qwer2019
9. feb 2022

Dcérka dostala trojkolku k roku, je možnosť ju tlačiť, neskor sa môže sama bicyklovať na nej. Syn dostal náučné hračky,knižky.

luulinkaa
9. feb 2022

Zalezi kolko chces investovat. Drevený vlacik, trihorse drahu alebo lacnejsiu variantu, tatrovka, montessori hojdacka, auto v ktorom sedi a neskor sluzi ako odrazadlo, hracky do vane..hocico co myslis,ze ho potesi, on to aj tak nechape, ze ma narodeniny ani si to nezapamata🤣

nikpa
9. feb 2022

@lae20 trojkolku

lae20
autor
9. feb 2022

@lae20 keď ja mam pocit že všetko máme po staršom dietku 🤦‍♀️alebchceli by sme aby dostal on niečo svoje ale naozaj netušíme čo tak hľadáme inšpiráciu

bbebe
9. feb 2022

osobne si myslim ze trojkolka je blbost. dieta tam mozno vydrzi sediet chviiilocku pokial nezacne chodit co je okolo roka uz bezne cize bude chciet vonku chodit a nie sediet. na pedale este nedociahne a ak aj ano nebude mat silu pedalovat. za mna blbost, mali sme

evica17
9. feb 2022

@lae20 ak mate vsetko, tak by som dala len nejaku knizku s venovanim nech ma pamiatku do buducna. Alenkupovat dalsie veci je zbytocne ak mate no, len preto aby nieco dostal. Pamatat si nebude vobec tak je to jedno.

nwnw
9. feb 2022

@lae20 odrazadlo,lego duplo,vlaciky,

qwer2019
9. feb 2022

@bbebe tak nám tam sedela asi do 1,5 roka, syn má teraz ten vek a tiež v nej rad sedí

jaskolka
9. feb 2022

Môj dostal elektrické autíčko, to bol najväčší darček, ktorý mu kúpili spoločne krstni rodičia, a mal obrovský úspech, kým nebol sneh, denne sa v ňom syn vozil a užíval si to 😆, potom také odrážadlo s rukoväťou, čo sa dá potom dat preč, hojdacieho koníka,mäkké detské kresielko a bager na ovládanie.Z takých pamiatkových veci od tety (mojej sestry) fotoknihu.

mizu89
9. feb 2022

@lae20 pre ročné je ťažko
Ja mám 2 chlapcov (7 a 1,5) takže ten menší zdedil všetko po starsom
Môj sa hrá len s autami a s pohárikmi (veža).od krstnych dostal takú kocku plastovu co na každej strane je niečo iné(hodiny, valčeky,bludisko...)ale chlapca to nejako nenatchlo.
Takže auto,nejaká guľôčkova dráha.kazde dieťa baví niečo iné.
Niektoré sa vyhrá s legom ako 1,5 ročné no nás si začal skladať z Dupla ked mal asi 2,5 roka.odrazadlo niektoré dieťa si sadne s radosťou ako 1,5 ročné no iné neskôr.

lae20
autor
9. feb 2022

@bbebe aj my pri staršej dcére a tam stojí v pivnici 🤷‍♀️svoj debud zažila asi 2 kým sa poriadne naučila pedálovať a potom prešla hneď na malý bicykel