Darček pre syna k 1. narodeninám
Žienky poraďte prosím vás darček pre syna k 1. narodeninám.. Bazénik a učiacu vežu máme
Dcérka dostala trojkolku k roku, je možnosť ju tlačiť, neskor sa môže sama bicyklovať na nej. Syn dostal náučné hračky,knižky.
Zalezi kolko chces investovat. Drevený vlacik, trihorse drahu alebo lacnejsiu variantu, tatrovka, montessori hojdacka, auto v ktorom sedi a neskor sluzi ako odrazadlo, hracky do vane..hocico co myslis,ze ho potesi, on to aj tak nechape, ze ma narodeniny ani si to nezapamata🤣
osobne si myslim ze trojkolka je blbost. dieta tam mozno vydrzi sediet chviiilocku pokial nezacne chodit co je okolo roka uz bezne cize bude chciet vonku chodit a nie sediet. na pedale este nedociahne a ak aj ano nebude mat silu pedalovat. za mna blbost, mali sme
Môj dostal elektrické autíčko, to bol najväčší darček, ktorý mu kúpili spoločne krstni rodičia, a mal obrovský úspech, kým nebol sneh, denne sa v ňom syn vozil a užíval si to 😆, potom také odrážadlo s rukoväťou, čo sa dá potom dat preč, hojdacieho koníka,mäkké detské kresielko a bager na ovládanie.Z takých pamiatkových veci od tety (mojej sestry) fotoknihu.
@lae20 pre ročné je ťažko
Ja mám 2 chlapcov (7 a 1,5) takže ten menší zdedil všetko po starsom
Môj sa hrá len s autami a s pohárikmi (veža).od krstnych dostal takú kocku plastovu co na každej strane je niečo iné(hodiny, valčeky,bludisko...)ale chlapca to nejako nenatchlo.
Takže auto,nejaká guľôčkova dráha.kazde dieťa baví niečo iné.
Niektoré sa vyhrá s legom ako 1,5 ročné no nás si začal skladať z Dupla ked mal asi 2,5 roka.odrazadlo niektoré dieťa si sadne s radosťou ako 1,5 ročné no iné neskôr.

@lae20 Mensie odrazadlo, vyuzije na jar i ked si myslim, ze mu je to jedno co mu das