icon

Je plienková torta vhodný darček pre 6-mesačné dieťa?

4. sep 2024

Je plienkova torta s doplnkami vhodný darček pre 6mes dieťa?

miskakyska
4. sep 2024

Joooj😆😆tu vám vadia ochytané plienky do ktorých dieťa prdí,ale keď ho šupnete do vozíka v obchode a brúsi si zuby na vozíku vám nevadí 😆🤪..to len k tej hygiene🤭

simona92101
4. sep 2024

@miskakyska ty by si si dala na susku ochytanu skrutenu vlozku?je to rovnake ako s plienkami, nehygienicke...
A co sa tyka toho vozika,6m dieta mi tam nikdy nesedelo.a ak aj vacsie sedelo,nosim dezinf.utierky,utriem najprv.a teda moje to veru neobhryzali 🤔

monsterablue
Autor odpoveď zmazal
evaachesa
4. sep 2024

Baby inak ja by som pre tú srandu urobila na narodeniny vložkovo-tampónovú tortu nejakej kamoške čo rada vyrába plienkové torty (ja takú nemám). 😂 Neskúsite niektoré? 🤭😁

maciatkoe
4. sep 2024

@evaachesa Taku som ani na nete nenasla. Ale daju sa kupit torty z toalentneho papiera 😃🤮.

evaachesa
4. sep 2024

@maciatkoe no vidíš, tak to ešte len keď s týmto niekto príde na trh, to bude dopytu...nejaký intim gél, sprchový gél, žiletka a hygienický balíček pre maminku je na svete. 😂

guudy
4. sep 2024

Ja som nasla

maciatkoe
4. sep 2024

@guudy Parada 😃😃😃

evaachesa
4. sep 2024

@maciatkoe a toto niekto reálne ponúka, či to je vtip? 😁 Včera som zahliadla nejakú ponuku na darčekové balíčky na krst...skoro mi zabehlo ..42€ za otrasné veci, ktoré si vieš kúpiť sama tak za 15€ Max. Niektorí už nevedia čo by vmýšľali. 😏

evaachesa
4. sep 2024

@guudy hahahahah 😂😂😂😂😂

ella1234
4. sep 2024

Absolútne nie.

akvi
4. sep 2024

Tak ono plienkova torta nie je darček pre to dieťa, ale pre rodičov. 6 mesačnému by som kúpila hračku a rodičom poukážku, ako to tu už bolo spomenuté x-krát. Ja by som tiež neocenila žiadnu kozmetikua pod. Darovanou kozmetikou väčšinou umývam vaňu 🙄 A plienky tiež, tá poukážka to vyrieši, lebo plienky iste potešia, ale nie hociktoré, tak nech si rodičia kúpia, aké chcú.

diewcatqoo
4. sep 2024

Vies, ako sa hovori: darovanemu konovi atd... moc by ma takyto darcek asi nepotesil. Skor by som ocenila mozno v tomto veku rastucu jedalensku stolicku, uciacu vezu, poukazky do drogerie, kurz plavania a pod.
Tie plienkove torty su strasny gyc. Ak uz plienky, tak sa spytaj, ake pouzivaju a nakup im normalne zabalene.

lucia13022023
4. sep 2024

Prečo sa neopytas rodičov co reálne potrebujú? Takéto darčeky su na dve veci.
Baby ti dobre radia, poukazky do dm, hm, kníhkupectva, lindex... Je toho toľko.
Minula diskusia bola tiež o plienkovych tortach, prv mi napadlo, že je to proste len nevkusne a škaredé, ale keď tam potom baby písali, že každá plienka bola ohmatana, zatocena, padal na ňu prach a ja neviem co všetko ešte, prišlo mi to ešte viac nechutne. Presne ako píšu, ty by si si dala rozbalene tampóny alebo rozbalene ochytane vložky? Lebo ja teda nie.

sisska96
4. sep 2024

Ale prd, aj teraz dávajú plienkové torty ako darček, len väčšinou mamičiek sú vyberavé, ofučané a nič sa im nepáči.

iduska13
4. sep 2024

My sme tiež niekedy dávnejšie takú tortu dostali. Ako ja nie som vyberava, zadky našich deti nemajú problém so žiadnou plienkou, ale to skladovanie už rozobratej torty bolo blbé. Tie plienky sa krútili, v zásuvke zabrali raz toľko miesta ako keď vyberiem z balíka, keď zostali na skrinke to stále padalo. No nepraktické to bolo poriadne.
A 6 mesačne už určite má aj svoju osušku, aj hračku. Skôr by som išla do nejakej peknej knihy, alebo vkladacky. A plienky k tomu keď už musia byť plienky.

petulda333
4. sep 2024

@sisska96 teba by potesila kopa plienok ktore nevyuzijes? Alebo ako tu niekto pisal,ze dostal 9x deku?

sisska96
4. sep 2024

@petulda333 Ja nefrflem keď niečo dostanem

alenkatt
4. sep 2024

Ja by som tiež omnoho viac ocenila poukážku do DMky. Bábätko z toho aj tak nič nevníma.

autor
4. sep 2024

Ženy drahé, nepoznám dieťa ani otca dieťaťa, matku som videla asi raz cez okno, je to neter mojich susedov. Suseda chce silou mocou darovať ,,plienkovú tortu,,. Hovorila som jej nech si preverí čo potrebujú a podla toho kúpim čo treba, mám kúpiť pampersky konkrétnej veľkosti, osušku a ostatné veci čo som písala. Pred desiatimi rokmi som jej robila tohto macka, ale tam nie sú po jednom stočené plienky. Neživím sa tým. Susede som sa chcela iba chcela revanšovať ...

lilope
4. sep 2024

Ja som dostala plienkovú tortu, teda moje dieťa a potešila som sa jej. Plienky sa zídu vždy (nemám nevyhnutne jednu značku) a s plyšákom z nej spáva doteraz. Nehľadím na to čo je a čo nie je moderné, ale užitočné. Za mňa spokojnosť.

sisska96
4. sep 2024

@lilope Však to plienky zídu, hlavne v prvom roku, aj plyšáky. Ešte aj ja mám u našich moje plyšáky z detstva

sisska96
4. sep 2024

@petulda333 No a? Keď sú nové a nepotrebujem posuniem ďalej, prípadne dám niekomu, kto potrebuje, alebo nemá na to peniaze. Preboha v dnešnej dobe pomoc a darovanie nie je v móde?

natall113
4. sep 2024

Nevidím nič zle na plienkovej torte... využili sme všetko čo tam bolo. Ideálne ale vedieť značku a veľkosť plienok

elviku11
4. sep 2024

@maciatkoe ja som raz robila kamoške na narodky vložkovú tortu. Ale je to veľká srandistka, dlho sa na tom zabávala, veľmi sa jej to páčilo - ten nápad mal nejaký kontext, nejaký spoločný zážitok, keď jej chýbali vložky... A tú tortu som urobila z celých balíčkov vložiek (nerozbaľovala som ich). Takže aj tak sa dá 🙂

petulda333
4. sep 2024

@sisska96 ja tiez nefrflem a pomaham a darujem viac nez dost. No mne je luto posuvat dary dalej. Preto sa radsej poradim a kupim co sa vyuzije

blaazi
4. sep 2024

Ja som sa vzdy potesila pampers, ani nemuseli byt v plienkovej torte, stacil balik. Len dolezita je spravna velkost.

lucik194
4. sep 2024

absolutne nie, velmi zly darcek

rozdidne ked chces nieco darovat kup darcekovu kartu do DM oni si kupia co chcu

petulda333
4. sep 2024

No pozri,ak to ona chce,tak ju urob

miiceencoovaa
4. sep 2024

Ja som dávala robiť krsniatku plienkovu tortu, ale nakúpila som tie plienky, ktoré krsniatko používa, takisto telové mlieko, kremík na zadok, hračky aké som chcela a pod,…bolo to síce cez známu, ale myslím si, že vždy sa dá dohodnúť na tom, že si to kúpite a pani Vám to už len dá “dokopy”…poprípade Vám viem dať kontakt na moju známu, ktorá Vám to takto vie spraviť 😊