Originálne darčeky pre novorodencov
Ahojte, prosim o radu. Moja veľmi dobrá kamarátka čaká bábätko, čochvíľa rodí. Samozrejme, dáke drobnosti( oblečenie ) som jej už darovala, ale máte prosim tip na nejaký originálny darček, pamiatku, čo by vás aj potešil, žiadny lapač prachu, žiadne plienkové torty? Ďakujem
detske spa, fotenie s novorodencom.. poukazka, peniaze.. mna by potesilo vsetko
No poukážka do dm nie je originálny darček ale ver, že 99% žien sa jej poteší najviac aj ju využije. Ak chceš niečo na pamiatku, tak fotenie, ale zas záleží ci sa to kamarátke páči, aky štýl preferuje atď.. Mne keby niekto dá to otrasne fotenie kde deti viažu od ulitiek, ani by som tam nešla.
Ešte mi napadlo, moja kamarátka dala malému vyrobiť šnúrku na dudel, hryzatko, mojkaca a takeho plysaka s menom, personalizovane, aj to bolo veľmi pekne, využite na 100%.
Darček na pamiatku=lapač prachu. A plienková torta je náhodou fajn, mňa by potešila, lebo by som z nej všetko využila.. Ale aj balík plienok by potešil, nie je potrebné babrať sa s tortou 🙂
Ale kup babatku nieco do buducnosti a cenne, - od retiazky az po zberatelsku mincu v proof kvalite
Ta kniha- môj prvý rok
Ci nejaké kvalitne prikrmove riady
Novorodenecke fotenie
Ja by som nieco sama vyrobila.. krasna je aj taka knizka qiiet book ci ako sa to vola. Tam si dieťa cvičí motoriku alebo tam niečo šusti a tak. Mna osobne by tato knizka veľmi potesila
babyfotenie
Ja som kamoškam dávala robiť personalizovany rámik na prvú fotografiu z pôrodnice s mierami bábätka a časom narodenia.
Alebo taká brutálna dekorácia začiatočné písmeno mena v rôznych témach majú balóny, dinosauri, les, kvety bar co ti spravia.. Na vrchu celé meno bábätka. Ozaj veľmi pekné. Dam link nejd emi pridať fotku
https://www.instagram.com/tvojedrevo.sk?igsh=ZX...

Poukážka do DM určite sa poteší aspom mňa by potešilo