icon

Poraďte dobré chodítko

kvetinka1405
27. nov 2018

Maminky poraďte nejaké dobré choditko ktoré bude syn tlačiť pred sebou pri prvých krokoch, s ktorým ste boli spokojne

lorela
27. nov 2018

@kvetinka1405 Dopredu sa ospravedlňujem za odpoveď, ale nedá mi nenapísať, že chodítka na prvé kroky nie sú dobrý nápad a deťom viac škodia ako pomáhajú.
Moju odpoveď kľudne ignoruj alebo si o tom niečo prečítaj...

nikelca
27. nov 2018

Ja som sa mu to bala dat lebo ked sa o to opre leti to snim mam pocit... moja mala sa osmelila s, kociatikom alebo s takou tou palickou co ma na spodku kolieska to si tlacila, popri nabytku a potom sa uz pustila 🙂

jatva
27. nov 2018

Deticky su celkom vynaliezave. U nas tlacili krabice, stolicky...cokolvek co slo tlacit 🙂 usetrene peniaze za choditko.

beuss
27. nov 2018

@kvetinka1405 my mame toto.. Maly vnom sice travi uplne minimum casu, ale podla mna je super.. vyhrava, blika, su tam take kolieska co sa daju posuvat z jednej aj druhej strany, hracka piskacia.. Da sa to dat prec a ostane len podnos na jedenie 🙂

beuss
27. nov 2018

@kvetinka1405 jooj prepac nevsimla som si, ze chces to na tlacenie pred sebou 🙂

tanicka19
27. nov 2018

Ja odporucam toto, ak mate plavajuce podlahy, vobec sa nesmykalo ani neubiehalo.ma to take gumene pasy na kolesach, nic plastove. Cena tiez super podla mna. Maly s tym rad behal, teraz sa hra s kockami alebo ho vyuziva ako vozik na tahanie

siska53
27. nov 2018

@nikelca u nas tlacil taburetku,ale sam.chcel.. 🙂
@kvetinka1405 my sme nemali ziadne,podla.mna zbytocnost,ako som.pisala, nas si sam.nasiel,ze chce tlacit taburetku,tak si ju tlacil obcas, naucil sa sam chodit v 11.m.aj bez toho a dcerka? Ta v 18.m,aj bez toho.,ale ona mala slabsi svalovy tonus..

petulkahu
28. nov 2018

@kvetinka1405 my sme teraz objednali toto

kvetinka1405
autor
28. nov 2018

@petulkahu nato som aj ja pozerala a dosť ho chválili

petulkahu
28. nov 2018

@kvetinka1405 aj toto vyzera gut