icon

Poraďte výber darčeka pre "milionárske" dievčatko

30. júl 2020

Sme pozvaní na oslavu narodenín dcérkinej kamarátky. Bude mať 6. Je z bohatej rodiny ma úplne všetko ja netuším čo jej kúpiť ma za 2 izby hračiek 😞 nechcem nič "lacné" teda aby to nevyzeralo lacno. Ale niečo extra drahé tiež nie mám kopec iných veci do ktorých bude treba investovať. Pýtala som sa jej maminy a povedala že netreba nič ale je trápne prísť s ničím. Budem vďačná za každý nápad ...

kvetinka75
30. júl 2020

Jedine co viem ze peniaze by som jej nedavala. To sa pre dieta - pokial to.nedava babka.vnucke, nehodi

lindusss2016
30. júl 2020

@stela1996 zlata retiazka nie je velka polozka, ked sa jedna o dcerinu 6rocnu kamaratku? 😃 a co by s tym to dievcatko asi tak robilo? Predpokladam, ze take veci uz davno ma a urcite si 6 rocne dieta nemeni nausnicky podla nalady 😂

Ako uz bolo pisane, kniha, nejaka pekna kreativna sada, alebo cokolvek zaujimave na tvorenie, kreslenie a pod. Aj za 10€ vies urobit paradu, ak ten darcek zaujme.

simca06022011
30. júl 2020

Nech sa dcéra spýta co by kamoška chcela. Vôbec to ze je dieťa z milionarskej rodiny nič neznamená. Keď mama povedala ze nič netreba, tak to rešpektuje a kúpte nejakú drobnosť. Peniaze sú uplne nevhodné. Môžete niečo vyrobiť s malou ak stihste a viete, alebo ak si nepovie co chce, tak do darčekovej tašky jej kúpte nejakú malú hračku, Pero, ceruzky,omalovanku s nálepkami -proste co ta napadne a uvidíš (u nas na party najviac vedú rôzne lolky, úspech mali aj spoločenské hry, barbie, topmodel veci ale tie až teraz skolacky.. ). U nás to zatiaľ vždy fungovalo a sú to veci co použije dieta. Aj "milionarske" dieťa sa teší z drobnosti.... A tento rok sa zaviedlo menosit darčeky keď tak drobnosť.. Gumičky, sponky, čokoládu. Lebo je to také aj náročné finančné aj zatazujuce... Si predsrav že príde ti 6-10 dievčat s darčekmi na oslavu a potom ste zase pozvaní na 6-10 osláv... Tak koľko sa v tých daroch peňazí otočí a koľko trápenia ci majú takú hravku/knižku alebo nie😁 pritom najviac sa tešia z programu a torty a darčeky ostanú v kúte hodené 😁

nnnuuunnn
30. júl 2020

Top model zošit, pekne šaty, kytica kvietky + čokoláda, alebo chutná kytica - ovocie v čokoláde, to inak vies s dcérkou aj sama pripraviť doma, plus s niečim obzvlastnit, možno tam zabaliť a skryť sponky, bizutku... nemôže mat všetko.. teda môže, ale isto nemá všetky druhy. Ak má, podaruje ďalej možno.

floren
30. júl 2020

ja som kúpila lietajúci tanier a z Wish som objednala sadu náušníc s obrázkami, cele ma to vyšlo do 10€ a malá sa tešila

simca06022011
30. júl 2020

A inak dievčatko bude mať 6... Cize primerane veku... ☺️

kvetinka75
30. júl 2020

Pekne tricko, ak mate nejake fotky dajte ich pretlacit na tricko. Alebo pero s menom.

denka259
30. júl 2020

Ale veď to vôbec nie je podstatné z akej je rodiny. A sama mamina hovorila, že jej netreba kupovať žiaden darcek - tzn. Že im o to nejde, ide o to, aby to detičky spolu krásne oslávili. Ja by som jej kúpila hmyzi domček, vtáčiu budíku, mikroskop, aby mohla pozorovať, alebo kvietok v črepníku, aby sa on starala. Práve tieto “obyčajne veci” sú pre deti v dnešnej dobe najvzácnejšie.

mondolina
30. júl 2020

Vôbec by som neriešila z akej rodiny to dievčatko je.
Nešla by som do klasickej hračky, ale skôr niečo kreatívne.

maella
30. júl 2020

6r.dietatu peniaze? Zlato? StojanČEK na mobil? 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Nemáš napr. Foto kde je viac kamošiek pokope? Mohla by si dať urobiť obraz (cca 15e) Alebo fotoalbum naplniť ich fotkami a nejako ho kreatívne vymyslel ... Nie fotky len tak nahádzať,ale pekne popísať, možno aj troška zábavné... Napr. Foto zo škôlky " a tu sme my 4 kočeny (Zuzka kam to pozeráš?)"
Sú všelijaké samolepky do albumov v KIK,v DM...
Možno by si hneď všetci album prezeralí, zasmiali sa...

damtiporiti
30. júl 2020

Zase sa tu dámy predbiehajú, ktorá dá drahší dar, čudujem sa že ti ešte nenavrhli poníka alebo cestu okolo sveta 🤦‍♀️ a k veci, knižka alebo nejaké oblečko pre barbiny, však ide ku kamoške 🙏

sejan
30. júl 2020

@jullianna24 tiež Mi to príde prehnane...a ešte keď je to dcérina kamarátka... Skôr by som knižku alebo napríklad nejaký zážitok, zobrala by som dievčatá na jazdu na koni alebo nejaký výletik😉

leuchtturm
30. júl 2020

Ved daj to iste, co davas inym deckam na narodeniny.

melissa333
30. júl 2020

Ja by som jej dala urobiť darčekový kôš 😁Dnes som u nás videla a bol vážne krásny 😊 Hrozné veľa tam toho bolo...

jvlo
30. júl 2020

6rocné miluju flitre, gumicky, sponky, siltovky, vsetko trblietave, nalepky...vobec by som neriesila, kolko financii majú rodicia

lea88
30. júl 2020

Ale prečo to riešiš tak,že darček pre "milionárske" dievčatko? Potrebuješ sa im rovnať? Série tá,že kde sú oni a kde si ty? Len kľud...
Táto doba je strašná... Ľudia sa veeelmi predbehuju.
K otázke... Možno nejaké pekné, obrázkové posteľné prádlo, alebo nafukovačku,ak to bude teraz niekedy...

junovedievca
31. júl 2020

Ja by som jej dala zviazat balony 🙂 a k tomu knižku

lavender273
31. júl 2020

Nieco tvorive (arts & crafts), knihy ..hracky isto nie. Neriesila by som ci je ,milionarske dieta'.

mareka49
31. júl 2020

Ide do skoly nie?
Zachvilu?
Tak pekne vrecko na papucky a zaujimavy peracnik a rozne pekne blbosticky z papiernictva.
Alebo box na desiatu a flasu, zapisnik,..
Hocico do skoly okrem skolskej tasky a prezuvok.
Kupis balik peknosti do 20.
Do dracika by som nesla, ked tam je ako doma..

kassandra25
31. júl 2020

Ja by som kupila normalne, knihy nacitanie, sladkosti, kyticku a hotovo.

lucinkab
31. júl 2020

Knihu , to ze su bohaty neznamena ze musis mat drahy dar.... Ak kupis lacne a kamoska bude na teba kukat,ze ake lacne ako "socka" ,asi to nebude kamoska...

viikkki
31. júl 2020

Lol bábiku a plus nejaku drobnostku/tky k tomu

babo561
31. júl 2020

Ahoj. Ja som mala pred cca 2 rokmi ten istý problém. Napadlo ma kúpiť dievčatku niečo výnimočné a napadol ma škrečok. Samozrejme som vopred zavolala mamičke toho dievčatka ci súhlasí a veľmi sa potešila mojej kreativite a nás darček bol na oslave ten najlepší a je dodnes 🙂 a neuveríš, môj tip bol hitom aj na iných oslavách. Ale samozrejme, je potrebné sa vopred dohodnúť s rodičom.

cickamon
31. júl 2020

napr. moja ma sice len necele 4 roky ale aj neterke som do 9 rokov kupovala tvorive sady a celkovo som za taketo "spotrebne" darceky ako play doh plasteliny, koralky na tvorenie bizuterie, detske licidla a vlasove doplnky, nejake albumy s nalepkami a cviceniami, casopisy, a miluju aj obycajne bublifuky to musim prihodit vzdy 😀 a ked chces drahsie ako 10 -15 eur tak lega nikdya nieje dost...inak moju aj naramne bavilo ked som kupila farby na textil a nazehlovacky a tvorili sme si "nove" tricko

sense
31. júl 2020

Nejaku knizku vhodnu.jej veku...

masha185
31. júl 2020

Ak majú nejakú spoločnú fotografiu, tak by som to dala na poštár vytalčiť alebo na hrnček, alebo kúpiť rámček a s dcérou ho dozdobiť doma hand made a tam dať tú foto .... ak to má byť dar od dcéry a sú fakt kamošky tak nejaké BFF náramky k tomu, alebo ako bolo spomenuté vyššie niečo s jej Menom možností je veľa a niebýva to ani drahé u nás vo faxcopy robia od tričiek cez tabuľky a ja neviem čo všetko s vlastným motívom 🙂
alebo čomu sa venuje ? Ak rada kreslí, tak by som investovala do drahších farbičiek profi, alebo nejakú sadu plátien, ak tancuje tak nejaký workshop napr u Laciho Strike alebo nejakej jej idola tanečného, ak spieva tak mikrofón alebo sadu na vyzdobenie tie kamienky na mikrofónu...Nech už má moja dcéra kamošky 😅

zenazaba
31. júl 2020
zenazaba
31. júl 2020
zenazaba
31. júl 2020
natasha1988
31. júl 2020

@jonnie fuuuj cukriky pre deti nie, to nase deti ked dostanu od kohokolvek cukriky, ma to vytoci, nahneva a aj tak to leti do smeti.