Tip na darček pre 12-ročnú krstnú dcéru
Ahojte, potrebujem poradiť... Moja krstná dcéra bude mať narodeniny -12 rokov- a už skoro vôbec neviem, čo jej dať...Kedysi čítala, ale teraz ju už ani knihy nezaujímajú, oblečenie nemôžem, lebo je tak trochu "pri sebe", šperky tiež nenosí, také tie hlúpostičky ako slizy a tieto pre 12 ročnú už podľa mňa nie...🤷♀️
Nejaké nápady? Vopred ďakujem 🙂
bluetooth slúchadlá, fit náramok, nový obal na mobil, zápisník, špirála, korektor na chybičky pleti - mám 13 ročnú dcéru a tieto veci by ju isto potešili (teda mnohé aj má) ale závisí aj od toho aký máš budget
u 12r uz vie presne co chce - treba sa priamo opytat a ak je to velka polozka tak jej prispiet tolko jurasmi ako si ochotna prispiet.
Moje netere 10 a 12 dostali darcek predcasne aby si v case corona prazdnin uzili darcek naplno: usb kluc s menom vytlacenom na 3d tlaciarni predpokladam v oblubenej farbe su krstnymi dcerami manzela a vytesuju sa a zavidia im vraj rodicia maximalne ;) netere su zvyknute ze 1 dar je prakticky a toto maximalne, lebo kryt na usb je klucenka alebo si zavesia na peracnik ;)
Moja ma 12 a totalne ju potesil maly ruksak. Obavam sa, ze takto zacina zenska mania na kabelky 😁
@levq mám v tomto veku jednu z dcer a potešil ju deň podla nej.... zašli sme si spolu na nakup( vybrala si už spomínaný malý ruksak a spoločensku hru ), do muzea a večer všetci do novej reštauracie. popripade- staršej sme zaplatili aj pre kamaratky - atrakciu ( jumping arena, laserová arena či escape room )
Spytaj sa konkretne co chce, nech ti povie/ukaze, da link, objednaj to alebo chodte kupit spolu. Ak toto nechces/nemozes, daj jej peniaze, aj darovat sa daju inak ako podat bankovku ( ja som napr. urobila - lebo som nestihla kupit a neskoro ma to napadlo - sporenicku, napisala ku tomu nieco od srdca a vlozila ten prvy ,,vklad,, , moze postupne sporit dalej na to co by chcela, alebo si rovno kupi co chce, toto vzdy malo najlepsi uspech), aj ked poznas zaujmy nemusi sa ti podarit kupit s cim bude spokojna. Pripadne poukazka do obchodu, ak nechces dat rovno peniaze , maju ich mnohe obchody ci uz s oblecenim, kozmetikou, sportove ... len si vybrat ktory( napr. do C&A poukazku som uz davala dcere, maju v ponuke aj ine obchody, jasneze by som vedela rovno aj nieco kupit, no takto to brala inak, bola radsej, zrejme pocit, ze si kupi ,,sama,,, synovi do Decatlonu , to sme potom vybrali a objednali online a pouzili ju tak, takze chodit nikam nebolo ani treba, ci do Sportissima...) Fajn moze byt aj predplatena karticka do kina ( ak tam obcas chodi). Pripadne predplateny casopis, ale tu pre nu neviem aky, to mam v zalohe pre syna casopis o futbale.

@levq opytaj sa jej a kupte to spolu