Existujú prírodné vonné sviečky bez škodlivých látok?
Ahojte, existujú nejaké vonné sviečky ale prírodné ? Bez akýchkoľvek škodlivých látok a také ktoré naozaj krásne a intenzívne voňajú ? Že rozvonaju celú chodbu a celú kúpeľňu
kontaktuj firmu unipar roznov pod radhostem
@frflos_nespokojny ty tu radšej neraď,prosím ťa🙄
@frflos_nespokojny ty tu radšej neraď,prosím ťa🙄
@anonym_8b9de6 ako preco? poznas tu firmu?
@anonym_8b9de6 ako preco? poznas tu firmu?
@frflos_nespokojny A ty tú firmu poznáš? Aj si si prečítal niečo o tých sviečkac? Námatkovo som pozrela dve a sú bez vône! Ani zloženie tam nepíšu,tak určite sú parafínové!
@frflos_nespokojny A ty tú firmu poznáš? Aj si si prečítal niečo o tých sviečkac? Námatkovo som pozrela dve a sú bez vône! Ani zloženie tam nepíšu,tak určite sú parafínové!
@anonym_8b9de6 ja nepotrebujem citat. Vo firme som bol osobne. Nepoznam uplne zloženie. Je to „Know-how firmy“ a napisal som kontaktovať firmu. Ta poskytne relevantne informacie autorke. Chcela poradit, ale vidim ze ty asi vies o tom viac tak je napis co vies. Ak nemas co ponuknut, tak prosim nereaguj na moju odpoved ak nepoznáš súvislosti. Dakujem, ze to chápeš. Sspon dufam 😘
@anonym_8b9de6 ja nepotrebujem citat. Vo firme som bol osobne. Nepoznam uplne zloženie. Je to „Know-how firmy“ a napisal som kontaktovať firmu. Ta poskytne relevantne informacie autorke. Chcela poradit, ale vidim ze ty asi vies o tom viac tak je napis co vies. Ak nemas co ponuknut, tak prosim nereaguj na moju odpoved ak nepoznáš súvislosti. Dakujem, ze to chápeš. Sspon dufam 😘
je povinnosťou firmy písať zloženie výrobku,žiadne know-how.
je povinnosťou firmy písať zloženie výrobku,žiadne know-how.
@anonym_8b9de6 zbytocne sa pajedis ! Ja som to nevymyslel. A ako si sama zistila, tak asi zloženie pisat nemusi. 😀 a my dvaja to nezmeníme. Autorka chcela poradit a ako sa rozhodne , bude to jej voľba .
@anonym_autor existujú sójové, ale veľa o nich neviem, tak možno si skús pozrieť
Ziadne prirodne nevonaju logicky lebo nemaju z coho, maximalne z vcelieho vosku ale to je tiez o nicom. Vsak si zapal sviecku a daj si difuzer s esencialnym olejom 🧐
Skús Botanica od Slavice, sójové, prírodné, aspoň píšu.
Ešte Luminia mi napadla, tie sú aj krásne
Ziadne prirodne nevonaju logicky lebo nemaju z coho, maximalne z vcelieho vosku ale to je tiez o nicom. Vsak si zapal sviecku a daj si difuzer s esencialnym olejom 🧐
@anonym_85a79c áno ale ja som chcela aby to voňalo celý čas 😁
Našla som teraz ešte aroma kamene, to by mohlo fungovať či ? Dať nato oleje. Nemáte niekto skúsenosť?
Bez "akýchkoľvek škodlivých látok" to nebude nikdy, lebo už pri samotnom horení sa vzduch znečisťuje, a to môže byť problém pri slabo vetranych miestnostiach ako kúpeľňa alebo chodba. Tak aj na to si daj pozor. Samozrejme 100% včelí vosk je lepší ako sviečky s parafinom a syntetickými vôňami, ale tá vôňa potom asi nebude to, čo si predstavuješ.
Osobne nie som fanúšik sviečok (mám mačku, ktorá je veľmi horľavá a bez pudu sebazáchovy, už sme jej hasili fúzy), skôr udržiavať čistý byt a použiť prírodné vône, že povariť škoricu, pomarancove šupky, prípadne nechať len tak v miske. Alebo vrecuska s kvetmi. Ale ak ťa nedrazdia vonné oleje môže skúsiť dať do vody alebo difuzer.
@anonym_autor existuju, z vcelieho vosku, prijemne vonaju, vypadaju a horia🙂

ano t aj su. hladam