Vôňa do interiéru s dlhou výdržou. Aké sú najlepšie možnosti?
Ahojte, poraďte prosím vôňu do bytu, ktorá aj vydrží voňať, a cítiť ju dlhšie ako 2dni. Už som vyskúšala všetky elektrické osviežovače, chcelo by to asi niečo silnejšie, čo zanechá príjemný dojem. Ďakujem 😊
@anonym_autor trojitý airwick
@anonym_f74a09 aj na ten sme si už zvykli, necítime ho 😅
Dychat chemicke preparfumovane smakocinky..to musi byt zdrave😏
Dychat chemicke preparfumovane smakocinky..to musi byt zdrave😏
@anonym_515688 Asi máme málo chémie všade 🙂
@anonym_autor zanechá to hlavne v tvojom tele, pľúcká sa ti poďakujú 👉 čo takto dobre vetrať a pozrieť sa po bylinkách
Ja toto nechápem. To vám niečo doma smrdí?
Ako to môže niekto kúpiť vôbec, nerozumiem. A dobrovoľne dýchať celý čas.
to ze to necitite neznamena ,ze nefunguju-len ste si na to zvykli .. prejdite na prirodnejsie oleje a difuser -menej sajrajtu ... alebo skus zacat piect -kolac byt prevonia a ak nebudes mat naladu posli manzela po vonae kvetiny
Umy podlahy savom, to budes citit urcite 😁 A chemie je v tom asi rovnako ako v tych “vonach”
@anonym_autor ty to necitis po 2 dnoch, lebo si zvyknes, navyse ak to pouzivas dlhodobo, tak mas dost pravdepodobne zniceny cuch.
Ak nemate doma plesne, nefajcite v byte, nehnije vam tam nieco a obcas sa umyjete, tak v podstate vam tam nema co smrdiet a akekolvek vone su zbytocne. Ak nieco zo spominaneho doma mate, tak su tie vone tiez zbytocne - nepomozu, len vsetko zhorsia. Ak by som si ale mala nieco vybrat, tak by som isla do Rituals vonnych tyciniek.
Neprovokujem, naozaj ma to zaujima, ci je to pravda, ze tie "umele" vone skodia. Ma u vas doma niekto nejake astmy alebo alerie?
Deti ste pocali v pohode?
Pytam sa, lebo vela ludi ti tu pise, ze to skodi. Ale vam to asi neskodi, ked to pouzivate, ci?
@anonym_autor Nezvazovala si radšej kúpu čističky vzduchu?Je to lepšia alternatíva na docielenie dobrého vzduchu v interiéri
@anonym_autor to by predavačky v nákupných centrách kde sú vône v podhladoch a klimatizacii boli všetky choré.Dobre vone sú v xxxlutz, ale dajú sa kúpiť rôzne a je to ipuro
Zase sa tu zisli same eko odbornicky. V dnesnej dobe vsetko skodi.zaujimalo by ma ci tie co ste pisali ze to skodi ste vsetky nefajciarky,nevypijete si,kupujete eko maso,pestujete svoju zeleninu,ovocie,mate vladtne vajicka,nestresujete sa a pod. Vsak ano ...
Tiez mam rada ,ked vojdem do miestnosti ,kde to pekne jemne vonia. A ked to skodi? A? Urcite nie viac ako ine veci. Ja som zatial neobjavila nic,co by vydrzalo vonat aspon tyzden,zial.

@anonym_autor trojitý airwick