Vôňa do interiéru s dlhou výdržou. Aké sú najlepšie možnosti?
Ahojte, poraďte prosím vôňu do bytu, ktorá aj vydrží voňať, a cítiť ju dlhšie ako 2dni. Už som vyskúšala všetky elektrické osviežovače, chcelo by to asi niečo silnejšie, čo zanechá príjemný dojem. Ďakujem 😊
@anonym_autor trojitý airwick
@anonym_f74a09 aj na ten sme si už zvykli, necítime ho 😅
Dychat chemicke preparfumovane smakocinky..to musi byt zdrave😏
Dychat chemicke preparfumovane smakocinky..to musi byt zdrave😏
@anonym_515688 Asi máme málo chémie všade 🙂
@anonym_autor zanechá to hlavne v tvojom tele, pľúcká sa ti poďakujú 👉 čo takto dobre vetrať a pozrieť sa po bylinkách
Ja toto nechápem. To vám niečo doma smrdí?
Ako to môže niekto kúpiť vôbec, nerozumiem. A dobrovoľne dýchať celý čas.
to ze to necitite neznamena ,ze nefunguju-len ste si na to zvykli .. prejdite na prirodnejsie oleje a difuser -menej sajrajtu ... alebo skus zacat piect -kolac byt prevonia a ak nebudes mat naladu posli manzela po vonae kvetiny
Umy podlahy savom, to budes citit urcite 😁 A chemie je v tom asi rovnako ako v tych “vonach”
@anonym_autor ty to necitis po 2 dnoch, lebo si zvyknes, navyse ak to pouzivas dlhodobo, tak mas dost pravdepodobne zniceny cuch.
Ak nemate doma plesne, nefajcite v byte, nehnije vam tam nieco a obcas sa umyjete, tak v podstate vam tam nema co smrdiet a akekolvek vone su zbytocne. Ak nieco zo spominaneho doma mate, tak su tie vone tiez zbytocne - nepomozu, len vsetko zhorsia. Ak by som si ale mala nieco vybrat, tak by som isla do Rituals vonnych tyciniek.

@anonym_autor trojitý airwick