icon

AI videá s deťmi z kráľovskej rodiny: Váš názor?

Včera o 22:10

Ahojte, poslednú dobu na mňa dosť vyskakujú AI videá s deťmi z britskej kráľovskej rodiny (hlavne George, Charlotte a Louis), kde sú upravené tak, že tancujú alebo robia rôzne „vtipné“ veci.
Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte vy 🙂 Príde vám to milé a zábavné, alebo skôr zvláštne/nepríjemné?
A ešte mi napadla jedna vec – myslíte si, že tie deti o takýchto videách vedia? A ak áno, ako to asi berú? Predsa len, sú to reálne deti, nie postavičky.
Som zvedavá na vaše názory

rozculena
Včera o 22:14

daj sa liečiť,to je môj názor

autor
Včera o 22:16
@rozculena

daj sa liečiť,to je môj názor

@rozculena preco taka zbytocna agresivita?

anonym_f97ce2
Včera o 22:19

@anonym_autor
Uplne vazne daj sa liecit uz je po polnoci a tebe z tej kralovskej rodiny zasibava.

rozculena
Včera o 22:23
@anonym_autor

@rozculena preco taka zbytocna agresivita?

@anonym_autor kde vidíš agresivitu? Vkaždej téme ti to baby píšu,nikomu si nenapísala,že je agresívny,tak prečo to píšeš práve mne?

anonym_5229ae
Dnes o 00:53

Chvalabohu na mňa žiadne deti z internetu nevyskakujú🤣 ani ma nezaujímajú. Ja ráno zobudím moje deti, v robote ma čakajú ďalšie deti. Možno tie budú vyskakovať, ale naživo 🤣

barka1
Dnes o 03:25

Nie. Tie deti o tom nevedia. A ak áno, su už dávno poučene.
Mne ziadne podobne videa nevyskakuju. Tebe áno, pretoze sa na ne divas. Asi rozumieš tým algoritmom, nie?
A áno, je to velmi zvláštne, že stále riesis královsku rodinu. Aj ja ich mám rada, su mi sympatickí, sledujem, ako deti rastu, atd. Ale rozhodne nefilozofujem o ich sukromí, prezivani, atd. To už je mimo.
Doporučujem ti sustredit sa na vlastny život a na reálnych ludi okolo seba. A pozri sa na seriál Koruna.

anonym_88b9a7
Dnes o 04:39

Všeobecne neuznávam aby deti boli predmetom upravovaných videí bez súhlasu rodiča a zverejňované
Oni musia vedieť či sa to da alebo nedá riešiť

anonym_43ae40
Dnes o 04:41

Mňa by celkom zaujímalo, čo si za osobu. Si staršia pani po 60Tke, žena po 30tke na MD. Máš vlastné deti, ale si záujmom o kráľovskú rodinu a ich deti niečo kompenzuješ? Čo očakávaš od týchto diskusií?

anonym_e2c72d
Dnes o 05:03

Jednoduchý algoritmus, čoho veľa konzumujes, to ti ponúka. Ale sa divím, že nemáš ako inak tráviť čas , len skrolovanim videii s Ďurom a Šarlotou 😂

anonym_0020dd
Dnes o 05:57

Mne také nič nevyskakuje. To bude tým, že ma kráľovská rodina zaujíma asi ako ranná rosa. Nijak.

simsalabim
Dnes o 05:57
@rozculena

@anonym_autor kde vidíš agresivitu? Vkaždej téme ti to baby píšu,nikomu si nenapísala,že je agresívny,tak prečo to píšeš práve mne?

@rozculena ona si v kazdej diskusii dakoho vyhliadne….mne raz napisala nieco v style, ze ma prekukla, ze si pisem spravy nielen pod svojim nickom, ale aj ako anonym 🤣 Akoby som nemala nic ine na praci, len prispievat do jej diskusii pod roznymi identitami…