AI videá s deťmi z kráľovskej rodiny: Váš názor?
Ahojte, poslednú dobu na mňa dosť vyskakujú AI videá s deťmi z britskej kráľovskej rodiny (hlavne George, Charlotte a Louis), kde sú upravené tak, že tancujú alebo robia rôzne „vtipné“ veci.
Zaujímalo by ma, čo si o tom myslíte vy 🙂 Príde vám to milé a zábavné, alebo skôr zvláštne/nepríjemné?
A ešte mi napadla jedna vec – myslíte si, že tie deti o takýchto videách vedia? A ak áno, ako to asi berú? Predsa len, sú to reálne deti, nie postavičky.
Som zvedavá na vaše názory
daj sa liečiť,to je môj názor
@rozculena preco taka zbytocna agresivita?
@anonym_autor
Uplne vazne daj sa liecit uz je po polnoci a tebe z tej kralovskej rodiny zasibava.
Chvalabohu na mňa žiadne deti z internetu nevyskakujú🤣 ani ma nezaujímajú. Ja ráno zobudím moje deti, v robote ma čakajú ďalšie deti. Možno tie budú vyskakovať, ale naživo 🤣
Nie. Tie deti o tom nevedia. A ak áno, su už dávno poučene.
Mne ziadne podobne videa nevyskakuju. Tebe áno, pretoze sa na ne divas. Asi rozumieš tým algoritmom, nie?
A áno, je to velmi zvláštne, že stále riesis královsku rodinu. Aj ja ich mám rada, su mi sympatickí, sledujem, ako deti rastu, atd. Ale rozhodne nefilozofujem o ich sukromí, prezivani, atd. To už je mimo.
Doporučujem ti sustredit sa na vlastny život a na reálnych ludi okolo seba. A pozri sa na seriál Koruna.
Všeobecne neuznávam aby deti boli predmetom upravovaných videí bez súhlasu rodiča a zverejňované
Oni musia vedieť či sa to da alebo nedá riešiť
Mňa by celkom zaujímalo, čo si za osobu. Si staršia pani po 60Tke, žena po 30tke na MD. Máš vlastné deti, ale si záujmom o kráľovskú rodinu a ich deti niečo kompenzuješ? Čo očakávaš od týchto diskusií?
Jednoduchý algoritmus, čoho veľa konzumujes, to ti ponúka. Ale sa divím, že nemáš ako inak tráviť čas , len skrolovanim videii s Ďurom a Šarlotou 😂
Mne také nič nevyskakuje. To bude tým, že ma kráľovská rodina zaujíma asi ako ranná rosa. Nijak.
@anonym_autor kde vidíš agresivitu? Vkaždej téme ti to baby píšu,nikomu si nenapísala,že je agresívny,tak prečo to píšeš práve mne?
@rozculena ona si v kazdej diskusii dakoho vyhliadne….mne raz napisala nieco v style, ze ma prekukla, ze si pisem spravy nielen pod svojim nickom, ale aj ako anonym 🤣 Akoby som nemala nic ine na praci, len prispievat do jej diskusii pod roznymi identitami…

daj sa liečiť,to je môj názor