Ako funguje airtag na sledovanie detí?
Ahojte, máte na deťoch alebo na ich veciach airtag? Funguje to normálne? Podľa chatgpt to začne po pár hodinách pískať ak nemá na blízku žiadny iphone. Je to pravda?
Teraz som našla na temu náramok pre deti na airtag tak to asi ľudia využívajú aj na tento účel. Máte s tým skúsenosť?
Pípa, keď ho prezvoním a ked mu dochádza baterka, inak som si to nevšimla, ale nemusím o tom vždy vedieť. Našli sme už v'daka tomu stratenú peňaženku, ukradnutý bicykel a tiež ich deti nosia na sebe, keď ideme niekam na výlety do "davu" ľudí a pod.
Jeden airtag má kocúr a jeden dávam synovi, keď ideme niekde, kde sú húfy ľudí. Môj má tú schopnosť ujsť alebo nenápadne stratiť sa za zlomok sekundy 🙈. Nevšimla som si, že by pipal iba tak. Na cca 1km funguje celkom presne.
@jaga18 ono to funguje presne aj na 2000 km. Pretože mu je jedno ako ďaleko si keď vie zachytiť iný iphone.
@anonym_autor sem tam to pipa ale nebude to kvôli neprítomnosti iPhonu, lebo muž ma v aute zaregistrovaný pod svojim účtom, čiže moj mobil by ho mal lokalizovať ale pípne hocikedy. Ale neviem prečo, nezamýšľal som sa nad tým. Akurát ak by mala jeho Ucitelka iPhone a bola by v prítomnosti cudzieho airtagu niekoľko hodín tak jej príde upozornenie niečo v tom zmysle že ju sleduje a ci to chce vypnúť. Syn to nosí v batohu a nehovoril nikdy že mu to pípa, ani moje na psích obojkoch nepipaju, akurát ten mužov v aute sem tam počujem
@jaga18 ono to funguje presne aj na 2000 km. Pretože mu je jedno ako ďaleko si keď vie zachytiť iný iphone.
@anonym_autor sem tam to pipa ale nebude to kvôli neprítomnosti iPhonu, lebo muž ma v aute zaregistrovaný pod svojim účtom, čiže moj mobil by ho mal lokalizovať ale pípne hocikedy. Ale neviem prečo, nezamýšľal som sa nad tým. Akurát ak by mala jeho Ucitelka iPhone a bola by v prítomnosti cudzieho airtagu niekoľko hodín tak jej príde upozornenie niečo v tom zmysle že ju sleduje a ci to chce vypnúť. Syn to nosí v batohu a nehovoril nikdy že mu to pípa, ani moje na psích obojkoch nepipaju, akurát ten mužov v aute sem tam počujem
@maddie1711 ako to myslíš s tou p.ucitelkou? Na jej iphone príde upozornenie ze je v okoli nejaky airtag??
@maddie1711 ako to myslíš s tou p.ucitelkou? Na jej iphone príde upozornenie ze je v okoli nejaky airtag??
@anonym_fc3771 áno, to je zabezpečenie pre prípad sledovania. Jej príde po nejakom čase že v jej okoli je cudzí airtag ale len v prípade že ma iPhone. Ale ked by si ju na to upozornila tak to upozornenie moze pre konkrétny airtag vypnúť.
@anonym_fc3771 pred časom tu dával niekto obrázok z mobilu prišlo jej upozornenie že s ňou putuje airtag a ako ho vie nájsť
Cestovala v autobuse a spolu s ňou aj batožina všetkých cestujúcich.
Aha ďakujem za info. Lebo tiez rozmýšľam dietatu dať airtag do batozka pre každý pripad, samozrejme som o tom chcela učiteľke povedať. Alebo keď budeme niekde cestovať kde je veľký pohyb ľudí.

Jeden airtag má kocúr a jeden dávam synovi, keď ideme niekde, kde sú húfy ľudí. Môj má tú schopnosť ujsť alebo nenápadne stratiť sa za zlomok sekundy 🙈. Nevšimla som si, že by pipal iba tak. Na cca 1km funguje celkom presne.