Ako nastaviť rodičovskú kontrolu pre Android a iOS?
Ahojte, da sá pomocou nejakej aplikácie nastaviť rodičovská kontrola ak má rodič android a dieťa iphone? Ďakujem
@anonym_autor family link skus. Aj ked za mna je super, ze mame vsetci iPhone a ked ma syn neserie, tak mu bloknem kedykolvek telefon. Necham mu len volania.
@anonym_autor family link skus. Aj ked za mna je super, ze mame vsetci iPhone a ked ma syn neserie, tak mu bloknem kedykolvek telefon. Necham mu len volania.
@betulinka1 môžeš mi napísať ss
@betulinka1 Možno že to len niekde prehliadam, ale viete niekto, ako vo Family Linku nastaviť spoločný (celkový) limit času používania, keď má dieťa viac zariadení? Teraz keď nastavím čo ja viem dve hodiny, tak to dcéra má dve hodiny na mobile a dve na tablete - ale zas keď dám hodinu, tak to musí používať "pol na pol" a to nie je ideálne.
@betulinka1 Možno že to len niekde prehliadam, ale viete niekto, ako vo Family Linku nastaviť spoločný (celkový) limit času používania, keď má dieťa viac zariadení? Teraz keď nastavím čo ja viem dve hodiny, tak to dcéra má dve hodiny na mobile a dve na tablete - ale zas keď dám hodinu, tak to musí používať "pol na pol" a to nie je ideálne.
@hefo fuha toto neviem. Skus nejake diskusie cez google najst. Ideálne v anglictine, tam najdes viac typov aj videi

Ahoj, netuším, ako by to presne mohlo byť, nikto z nás v rodine nemá iPhone, ale myslím, že rodičovská kontrola na iPhone funguje len sama v zariadení s tým, že ju vieš ovládať pomocou hesla v telefóne dieťaťa. Známi to tak majú.