Albi Kúzelné čítanie: Prečo nové knihy nefungujú?
Staršie fungujú normálne, ale pri dvoch nových ceruzka nereaguje. Aktualizáciu som spravila podľa návodu, súbory tam vraj sú, no stále nič. Stretli ste sa s tým? Neviem, čo robiť, či je to chyba pera...
@anonym_autor ako myslis aktualizaciu? Nahrala si subory pre konkretne novy knihy?
@carduelis áno, nahrala som súbory priamo k tým dvom novým knihám podľa názvu. Ceruzka ich aj ukazuje medzi súbormi, ale po priložení na knihu vôbec nereaguje. Preto už neviem, či som niečo nahrala zle alebo je problém v pere.
Mozno ho treba zresetovat. Myslim ze manzel to kedysi tak skusal ked nam tiez nieco neslo. Na boku pera je mala dierka do ktorej treba zatlacit niecim - napr napichovacou nausnicou. Alebo skus precitat ci v navode daco nebude. Ak uz nemas tak na nete mozno najdes
Ahoj, aj nam sa to stalo. Povedali nam ze kvoli tomu ze mame stary typ pera. Jedina moznost bolo kupit nove. Blbe, lebo na knihach na to neupozornuju. Nakoniec nam povedali, ze ak im prinesieme stare, davaju nove so zlavou. Pytaj si ju aj ty, lebo ani toto sami najskor nespomenuli.

@anonym_autor ako myslis aktualizaciu? Nahrala si subory pre konkretne novy knihy?