Aplikácia na ochranu detí pri používaní telefónu
Dobrý večer mamičky. Chcela by som sa poradiť v rámci aplikácie na ochranu detí keď používajú telefón. Chcem im nastaviť cez aplikáciu určitý čas kde môžu napríklad hodinu byt na telefóne a potom im aplikácia úplne uzamkne hry, YouTube a messenger. Používate niekto nejakú spoľahlivu aplikáciu.
@zuzaanka27 od google family link, 100% spoľahlivá appka
@zuzaanka27 vyhoď telefón a venuj sa deťom
@zuzaanka27 ja som to riesila cez iphone
@zuzaanka27 vyhoď telefón a venuj sa deťom
@miska486 a to sa da 100% casu???? Vies ze niektori rodicia robia napriklad z domu na homeoffice ked su uz deti doma zo skoly?????? Alebo niekedy chce rodic v klude navarit veceru (nie vzdy musi do kazdej jednej cinnosti kazdy den zapojit dieta a moze mu nechat volny cas na mobil???)
A vies ze zijes v roku 2025 takze to nonstop obmedzovanie mobilu mu skor uskodi ako pomoze??? Autorka uvazuje spravne ze dieta bude mobil vyuzivat casovo rozumne ale asi sa tu zas nasla matka roka zijuca v jaskyni ktora pravdepodobne zije mimo civilizacie a aj spravy este posiela cez postove holuby.
@zuzaanka27 aké staré dieťa máš?
@amdornik chlapec 12
Dievča 9 a chlapec 8
@amdornik chlapec 12
Dievča 9 a chlapec 8
@zuzaanka27 a čo tak obyčajná dohoda, že si vyberú napríklad 1 hodinu denne, kedy im mobily dáš. po hodine vrátia? či problém je v tom, že si dlhšie v práci a oni by asi "gemblili", až kým neprídeš domov, že?
ja som napokon nepoužila takú aplikáciu, lebo u nás bolo do 13 rokov zavedené, že mobil je "odovzdaný" a chodila sa pýtať, či môže a na ako dlho. ale počula som o tej aplikácii, čo sa spomína vyššie - family link - vraj toto je dosť využívané. ja neviem, ako to funguje, priznávam. po 13 som už tomu nechala voľný priebeh 😀
@zuzaanka27 a čo tak obyčajná dohoda, že si vyberú napríklad 1 hodinu denne, kedy im mobily dáš. po hodine vrátia? či problém je v tom, že si dlhšie v práci a oni by asi "gemblili", až kým neprídeš domov, že?
ja som napokon nepoužila takú aplikáciu, lebo u nás bolo do 13 rokov zavedené, že mobil je "odovzdaný" a chodila sa pýtať, či môže a na ako dlho. ale počula som o tej aplikácii, čo sa spomína vyššie - family link - vraj toto je dosť využívané. ja neviem, ako to funguje, priznávam. po 13 som už tomu nechala voľný priebeh 😀
@amdornik tak najhoršie je to práveže u chlapcov dievča nerobí problém tá vie byť aj pár dní bez mobilu
@amdornik tak najhoršie je to práveže u chlapcov dievča nerobí problém tá vie byť aj pár dní bez mobilu
@zuzaanka27 nuž skús tú aplikáciu 😉

@zuzaanka27 aké staré dieťa máš?