Dá sa obísť Family link bez povolenia z aplikácie u rodiča?
Riešili ste už ako sa dá obísť Family link bez povolenia z aplikácie u rodiča? Dcéra 11 ročná si vie predĺžiť čas používania mobilu, sama sa mi priznala ale ešte zatiaľ som až tak veľmi nenastojila aby mi ukázala ako to robí, no ale otázka znie ako tomu zabrániť.... máte niekto skúsenosti?
@ada_alica daj inú na kontrolu,inú appku . A odporúčam vypočuť si podcast od digitálni rodičia , v niektorých častiach sú deti,ktoré priznali ako obísť nejaké veci
@hortenziaj 🤦🏼♂️a to si myslím,že je ešte malá 😭 Ďakujem za tip
@hortenziaj 🤦🏼♂️a to si myslím,že je ešte malá 😭 Ďakujem za tip
@ada_alica no , ja ešte nemám také problémy ,ale deti budú vždy pred tebou. Možno skús s ňou rozhovor o téme digitálnych technológií,aj ťa viac pochopí že prečo robíš čo robíš,limity a pod.
@ada_alica no, daju sa niektore sluzby obist napriklad pouzitim prehliadaca miesto appky (youtube)... alebo teda zamknut mobil a ani sa nedovola... len to asi nechces...
U nas to zvladla aj 9 rocna. Presli sme k najucinejsiemu opatreniu po uplynuti casu mobil je u mna alebo muza. Na komunikaciu s nami ked je na skolskom vylete, u starkych, kamaratky... ma hodinky so sim, nie mobil.
obavam sa ze nam ta aplikacia poriadne nefunguje... decka maju povolene 2 hodiny denne a su na telefone/tablete ovela dlhsie, dokonca na aplikaciach ktore maju konkretne limitovane casom. Nie som s tou aplikaciou vobec spokojna.
dá sa obíst ,

@ada_alica daj inú na kontrolu,inú appku . A odporúčam vypočuť si podcast od digitálni rodičia , v niektorých častiach sú deti,ktoré priznali ako obísť nejaké veci