Family link - časové limity nefungujú
Ahojte, family link zacal blbnut. Ma synovi vypnut po 1h a ide dalej. Poradite mi s nastavenim?
Preco ma zrazu na niektore aplikacie neobmedzeny cas? Nic sme nikto neprestavovali..
Ako mu prestavit tie aplikacie, aby mu vsetko dokopy islo len hodinu? Dakujem!

Ahoj, tipujem, ze mas sikovne dieta ;) Je pottebne nastavit limit pre kazdu aplikaciu alebo ho vypnut (prva moznost). Neobmedzeny cas k dispozicii mame na sms, Smartbooks, Duolingo, Hodiny, Kalendar... Odporucam zmen si heslo na svojom mobile a neodblokuvaj si telefon pred detmi.
@sasesoe ahoj, nie, nechodi mi do mobilu.mala som ho pri sebe v posteli a aj tak sa to stalo.a nebolo to 1x🤔
Ahoj, tipujem, ze mas sikovne dieta ;) Je pottebne nastavit limit pre kazdu aplikaciu alebo ho vypnut (prva moznost). Neobmedzeny cas k dispozicii mame na sms, Smartbooks, Duolingo, Hodiny, Kalendar... Odporucam zmen si heslo na svojom mobile a neodblokuvaj si telefon pred detmi.
@sasesoe cize mam dat tu prvu moznost limit apl je vyp a potom bude platit iba 1hod na vsetky apky? Dakujem👍😊
Pri vsetkych hrach mas nastaveny neobmedzený cas. Na tie sa potom nevztahuje ta 1 hodina, ony pojdu dalej. Musis ich všetky po jednej obmedzit na tu 1 hodinu.
@anonym_autor ak tam ma neobmedzeny cas, tak moze pouzivat aj cez tu 1h...moji maju tak edu a niektore appky. Inak na kazdej treba nastavit limit.
Deti to vedia aj obist a zmenit a netreba im ani tvoj mobil.
Ale je aj pravda, ze ta nova aktualizacia a dizajn sa mne osobne nepaci a obcas to blbne...minule sam syn prisiel, ze mu dalo bez limitu...bal sa, ze dostane trest ze si to zmenil, lebo vie take veci robit.
@anonym_autor ak tam ma neobmedzeny cas, tak moze pouzivat aj cez tu 1h...moji maju tak edu a niektore appky. Inak na kazdej treba nastavit limit.
Ale je aj pravda, ze ta nova aktualizacia a dizajn sa mne osobne nepaci a obcas to blbne...minule sam syn prisiel, ze mu dalo bez limitu...bal sa, ze dostane trest ze si to zmenil, lebo vie take veci robit.
@euka210 dnes zase, mobil moj v ruke nemal..blbne to teda..
@euka210 tak nie som jediná, komu sa ta nova aktualizácia nepaci. hrozne ma rozculuje