icon

Family link - časové limity nefungujú

27. sep 2025

Ahojte, family link zacal blbnut. Ma synovi vypnut po 1h a ide dalej. Poradite mi s nastavenim?
Preco ma zrazu na niektore aplikacie neobmedzeny cas? Nic sme nikto neprestavovali..
Ako mu prestavit tie aplikacie, aby mu vsetko dokopy islo len hodinu? Dakujem!

Family link - časové limity nefungujúFamily link - časové limity nefungujúFamily link - časové limity nefungujúFamily link - časové limity nefungujú
sasesoe
27. sep 2025

Ahoj, tipujem, ze mas sikovne dieta ;) Je pottebne nastavit limit pre kazdu aplikaciu alebo ho vypnut (prva moznost). Neobmedzeny cas k dispozicii mame na sms, Smartbooks, Duolingo, Hodiny, Kalendar... Odporucam zmen si heslo na svojom mobile a neodblokuvaj si telefon pred detmi.

autor
27. sep 2025
@sasesoe

Ahoj, tipujem, ze mas sikovne dieta ;) Je pottebne nastavit limit pre kazdu aplikaciu alebo ho vypnut (prva moznost). Neobmedzeny cas k dispozicii mame na sms, Smartbooks, Duolingo, Hodiny, Kalendar... Odporucam zmen si heslo na svojom mobile a neodblokuvaj si telefon pred detmi.

@sasesoe ahoj, nie, nechodi mi do mobilu.mala som ho pri sebe v posteli a aj tak sa to stalo.a nebolo to 1x🤔

autor
27. sep 2025
@sasesoe

@sasesoe cize mam dat tu prvu moznost limit apl je vyp a potom bude platit iba 1hod na vsetky apky? Dakujem👍😊

jamabe
27. sep 2025

Pri vsetkych hrach mas nastaveny neobmedzený cas. Na tie sa potom nevztahuje ta 1 hodina, ony pojdu dalej. Musis ich všetky po jednej obmedzit na tu 1 hodinu.

sasesoe
27. sep 2025
@anonym_autor

@sasesoe cize mam dat tu prvu moznost limit apl je vyp a potom bude platit iba 1hod na vsetky apky? Dakujem👍😊

@anonym_autor ano. A decka su vynaliezave, mohli to spravit uz davnejsie a az teraz si si to vsimla ;) isto sa to "neudialo samo" ;)

euka210
27. sep 2025

@anonym_autor ak tam ma neobmedzeny cas, tak moze pouzivat aj cez tu 1h...moji maju tak edu a niektore appky. Inak na kazdej treba nastavit limit.
Deti to vedia aj obist a zmenit a netreba im ani tvoj mobil.
Ale je aj pravda, ze ta nova aktualizacia a dizajn sa mne osobne nepaci a obcas to blbne...minule sam syn prisiel, ze mu dalo bez limitu...bal sa, ze dostane trest ze si to zmenil, lebo vie take veci robit.

autor
28. sep 2025
@euka210

@anonym_autor ak tam ma neobmedzeny cas, tak moze pouzivat aj cez tu 1h...moji maju tak edu a niektore appky. Inak na kazdej treba nastavit limit.
Ale je aj pravda, ze ta nova aktualizacia a dizajn sa mne osobne nepaci a obcas to blbne...minule sam syn prisiel, ze mu dalo bez limitu...bal sa, ze dostane trest ze si to zmenil, lebo vie take veci robit.

@euka210 dnes zase, mobil moj v ruke nemal..blbne to teda..

jamabe
29. sep 2025
@euka210

@euka210 tak nie som jediná, komu sa ta nova aktualizácia nepaci. hrozne ma rozculuje