Lokalizácia dcéry cez hodinky Apple
Dobre ranko
Mam IPhone aj hodinky k tomu (SE)
Dcera je prvacka ,chodi sama do skoly, ma hodinky ,pozriem rano appku ci prisla do skoly.ale strasne tomu hrabe ,dnes ani do appky neviem ist pritom jej hodiny stali 100e😵💫😵💫😵💫
No a rozmyslam, ale nevyznam sa v tom preto sa opytam tu.
Kedze su moje hodinky uz ale 6 rocne ,rozmyslam ze si kupim nove a jej dam moje .
Je nejaka appka kde ju viem sledovať ?
Nie “kde je “ (u nas Wo ist ) tam musi byt nejaky iPhone v blízkosti aby ju našlo.
Chápete ma snad 🫣🫣
Dakujem za radu
@anonym_autor no napadlo má kúpiť si obom iPhone mobily a tam je to zadarmo, že sa vidíte - myslím polohu.
@elenka.k aj nad tym som rozmyslala kupit jej repasovany a i phone ,lacny ,Telefon som mala v plane az kolo 10teho roku .no uvidim .je mi dolezite vediet kde sa nachadza kedze zijeme vo velkomeste .
Ja iPhone mam
S tvojimi hodinkami to nema nic spolocne. Predpokladam ze ma AirTag. iPhone je jedna z moznosti - ale neviem, ktory airtag mate - teraz vysla nova generacia, ktora je presnejsia, a ma lepsi dosah. Mozno by to stalo za skusku. S tym telefonom od 10 rokov celkom suhlasi.. mali sme to podobne.
Má v tých hodinkách SIM/eSIM kartu a má tam zapnuté dáta?
Má v tých hodinkách SIM/eSIM kartu a má tam zapnuté dáta?
@wade Air Tag ma na kľúčoch tiez nie najnovší …neni ona nejak na telefon, aj hodinky ma len koli zavolaniu mne , zato by som rada pockala s telefonom
@anonym_c2bf19 ma dáta ,normal Simku 😊

@anonym_autor no napadlo má kúpiť si obom iPhone mobily a tam je to zadarmo, že sa vidíte - myslím polohu.