Môže robotický vysávač ovplyvniť zdravie dieťaťa?
Ahoj mamky mam 2,5 ročnú dcerku. Začala chodiť do skolky aj sme akurát kupili robotický vysávač.... uz 2x ma sopliky a dáva si prštek stale do nosa..... ja si myslim ze je to z toho počasia plus deticky v skolke ale dedo mi hovorí ze ci to nieje z toho vysávača ten vzduch chemikálie atd... aký máte na to názor? Uz som nervózna z toho
Dakujem pekne za rady pomoc
@anonym_autor Ake chemikalie? Prave naopak, vdaka vysavacu mas doma menej prachu a nedrazdi to nos. Malinka ma beznu nadchu, ktoru dostalo po nastupe do kolektivu a ochladeniu sa. Takto rataj, ze to bude az do jari. Dedka pozdravuj 😀
@dadis to najlepšie ak by mu to niekto iny povedal lebo si nedá povedať......😏 ja som vravela ze to je aj z počasia plus skolka a este v sobotu sme boli vonku chladno bolo potom slnko teplo zase zima... skoda hovoriť.... niekomu sa nedá vysvetliť
Dakujem a pekny dnik želám 🌷🍂🍁🌸🌻🌺☀️
@anonym_autor Pre dedka ešte aj diaľkový ovládač od TV bude škodlivý, lebo vysiela signály do mozgu. Ale taká je tá stará generácia. Čo nepoznajú, neveria tomu.
😳😳😳😳čo je to za nezmysel? Ja som alergik a roboticky vysávač je môj najväčší kamarát na svete
Povysava a este aj na vlhko zotrie. Treba sa logicky zamyslieť a trochu uvažovať
Tak toto pocujem prvy krat, ze roboticky vysavac by produkoval nejake chemikalie. Prave naopak je super, ze ti kazdy den povysava a nemas prach. Je to isto tym, ze chodi do skolky a je to uplne normalne, prvy rok v skolke byva tazky
@anonym_autor dedo všade bol a všetko videl, takej blbosti hádam neveríš, však?
Akože dedka pochopím, že neverí ničomu novému a všetko je zlé a škodlivé. Ale že spochybnil tvoj zdravý úsudok, tak to nepochopím 🥴
@anonym_autor dedka sa opytaj, ake konkretne chemikalie sa beru z vysavaca... nech to rozvedie trosku... Povedz, ze horsie su chemtrails a ziara z mikrovlnky 🙂 🙂 🙂
V čom akoze by mal byť robotický vysávač škodlivosti ako ručný? Len pre informáciu. Nonsens
@anonym_autor Nastali dve veci: zmeny pocasia s neuveritelnymi vykyvmi teplot a nastup dietata do skolky. Cize logicke je, ze dieta je castejsie chore. S vysavacom to nema absolutne nic spolocne.
@dadis to najlepšie ak by mu to niekto iny povedal lebo si nedá povedať......😏 ja som vravela ze to je aj z počasia plus skolka a este v sobotu sme boli vonku chladno bolo potom slnko teplo zase zima... skoda hovoriť.... niekomu sa nedá vysvetliť
Dakujem a pekny dnik želám 🌷🍂🍁🌸🌻🌺☀️
@anonym_autor na čo to potrebuješ dedkovi vysvetľovať? Veď nech si melie svoje, ty vysávač pusti a keď bude pindať, povedz mu, že ten vysávač vysávať bude bez ohľadu na to, či bude rozrávať tie nezmysly alebo nie
@anonym_autor Dedo sa proste boji technologie, s ktorou nema skusenosti. Sople su samozrejme zo skolky a este ich bude.
dedko sa volá Lukáš Machala a verí, že Zem je plochá?
22.9.bolo 28"C,v stredu 24.9.bolo 14"C,kebyze to nevidim v aute, neverim. Takze pocasie si s nami pekne cvici a nejake 20kg telicko to neprekona rovnako dobre, ako dospelak. Preco si dedo vybral za vinnika zrovna RV? 🤣
@anonym_autor ked len zacala chodit teraz do skolky, tak sa este zabavis so soplikmi a inymi roznymi chorobami 😉😉😉 nech ta nikto nestraší zbytocne. Proste dieta získava imunitu. A nie roboticky vysavac urcite nie je problem.
Áno, robotický vysávač môže negatívne ovplyvniť zdravie dieťaťa.
Povedzme, keď mu spadne na hlavu alebo niečo také.
Inak nie!

@anonym_autor Ake chemikalie? Prave naopak, vdaka vysavacu mas doma menej prachu a nedrazdi to nos. Malinka ma beznu nadchu, ktoru dostalo po nastupe do kolektivu a ochladeniu sa. Takto rataj, ze to bude az do jari. Dedka pozdravuj 😀