Nová mini hra na Robloxe
Ahojte, ak by sa vaše decká nudili , mohli by si skúsiť zahrať túto mini hru na Robloxe a dať nejaký feedback ? Syn skúsil vytvoriť a potrebuje zistiť či je na nej zlé / dobré
https://www.roblox.com/join/jhhnk
Byť tebou tak sa za syna hanbím ako pes, za prvé AI obrázky miesto vlastnej tvorby, za druhé hneď mi to pchá ponuku na nákup vecí v obchode - to ti nie je blbé, že tvoj syn takto [virtuálne] žobre o peniaze od iných detí/rodičov?
@cyneric 🤣🤣
@cyneric 🤣🤣
@anonym_autor práve naopak som na neho pyšná , že tak malý chlapec a sám to dokázal ..a kde vidíš žobranie? Veď je tam možnosť - ak chceš dokúpiť nejakú schopnosť ako to má každá hra - ale nikto nemusi . Ale to bude asi hormónmi takáto prehnaná reakcia
Tak tak, ja mam uz pomali teenagerov a maju zakaz online hry. Jakekolvek. Bodka. Co peniaze, ale uchylovia. Teraz sa vsade cpu a zneuzivaju detsku nevinnost.
@zara3 Aj to, dokonca som pocula, ze Roblox mali/maju zakazat, samy uchyl
@mircalla ja dufam, a nie len to, moji raz hrali Fortnite. Tak so z toho bola nervozna, aj ked som pocula, ze to male deti s nimi rozpravaju - ale dupla som si, lebo viem ze to je pre ich dobro. Tuk tuk uz viac ako 6 mesiacov sa ani nepozreli na tu hru a je vymazana.

Byť tebou tak sa za syna hanbím ako pes, za prvé AI obrázky miesto vlastnej tvorby, za druhé hneď mi to pchá ponuku na nákup vecí v obchode - to ti nie je blbé, že tvoj syn takto [virtuálne] žobre o peniaze od iných detí/rodičov?