Odporúčania na detské smart hodinky pre školákov
Ahojte, syn bude od septembra prvák a rada by som mu kupila smart hodinky, aby aspon zavolat mohol keby nieco a mohla som vidiet jeho polohu a podobne. Odporucte mi nejake s ktorymi ste spokojni? Ďakujem 🙂
Najlepšie také,kde nevidíš jeho polohu
Najlepšie také,kde nevidíš jeho polohu
@anonym_356bc0 to má aký zmysel?
Bude niekde chodiť sám? Na školách sú väčšinou zakázané, najmä u tak malých detí,
@anonym_356bc0 to má aký zmysel?
@anonym_b9d0b9 normalizuje sa neustály dohľad,menej priestoru na vlastné rozhodnutia a niesť zodpovednosť za ne, môže oslabiť dôveru, bezpečnosť nieje zaručená, môže ich nechať v taške, môže ich niekto zložiť,
posilňuje potrebu kontroly,miesto budovania dôvery,nieje ucene schopnosti požiadať o pomoc,rodic ma mylnú predstavu o kontrole než ako reálne poskytuje-nerpesnost gps, signál!
slúžia viac pre pokoj rodica ako pre bezpečnosť dieťaťa!
Ak je ciel vedieť či dieťa ok dorazilo pošle správu alebo zavolá ,no ak je ciel nepretrzita kontrola, treba sa zamyslieť ci je taký dohľad primerany situácii
Mnohe detské hodinky zhromazduju citlivé dáta o pohybe dieťaťa
Aj nad týmto treba uvažovať pri výbere
Píšem v dobrom a nie ako hejtovacku
@sisi2212 aj bude prvak a budete ho viest zo skoly do skoly ke to zbytocne. V skole ich musi aj tak odovzdat. U nas 6faci a musia davat do krabice rano tekefony
Ja som to tiez riesila minuly rok pre prvacku a po nejakom resersi som vybrala carneo guard kids - ale tie jednoduchsie. Tiez som mala pocit ze to predsa prvak potrebuje, aby sme mohli komunikovat po vyucovani, ale este ze som kupila najskor len z bazaru na skusku - po tyzdni nadsenia sli do suflika (tlacia dieta pod oblecenim a nechce ich uz pouzivat, lebo milion roznych dovod), plus zo skoly sme dostali info ze do 5rocnika su vlastne hodinky zakazane. Takze preverte si na vasej skole ake maju pravidla a ak sa rozhodnete do toho ist radsej skuste najskor nieco lacnejsie (z okolia nikto z kamosov v okoli co aj maju hodinky pre deti tak ich vobec nevyuzivaju).
Ja to riesim aj kvoli kruzkom, minule bol na kruzku a mal problem s bruchom a chudak čakal kym pridem a takto by mi zavolal, čize nie len skola ale aj kruzky napriklad, nech ma moznost kontaktovat ma, keby niečo.

@sisi2212 apple watch