Odporučte slovenské videá pre dvojročné a štvorročné deti
Spievankovo a Fiha uz pozname naspamat :D Poradte nieco dobre, idealne SK. Dakujem
Bubula
Hudbu len ?
@anonym_3956f8 nie, normalne rozpravku
Bambulko a Bulienka, to milovali, a potom take ze Booba, to bavi snad kazde dieta u nas, ked sa to pusti
Bol raz jeden život
No ja ako skolkarka som pozerala🙂
A teraz to púšťam 2 ročnému sem tam😁
Baby signing time https://www.youtube.com/results?search_query=ba...
Znakova rec.
Baby Einstein - v anglictine
@anonym_e41f05 ja som tiez skusala, ale vobec ich to nebavilo :D nerozumeli ze o co tam ide :D
@anonym_e41f05 ja som tiez skusala, ale vobec ich to nebavilo :D nerozumeli ze o co tam ide :D
@hederamonstera jasné 🙂 to len taký typ za mňa co ma ako škôlkarku bavilo sto rokov dozadu😅
@anonym_e41f05 anooo ja si pamatam dodnes ako sme v skolke sa vzdy rozpravali co bolo den predtym v TV v bol raz jeden zivot. To boli casy, boli sme stastni, ked isiel vecer vecernicek, moje deti rozmaznane uz nevedia co od dobroty pozerat na internete 😅
@anonym_e41f05 anooo ja si pamatam dodnes ako sme v skolke sa vzdy rozpravali co bolo den predtym v TV v bol raz jeden zivot. To boli casy, boli sme stastni, ked isiel vecer vecernicek, moje deti rozmaznane uz nevedia co od dobroty pozerat na internete 😅
@anonym_autor áno
Bolo to výnimočné 🙂 a vôbec pozerať tv a ešte aj farebnú 😄
To keď im povieš budú pozerať ako keby to bolo tisíc rokov dozadu😅
@anonym_3956f8 nie, normalne rozpravku
@anonym_autor tak maličkým deťom púšťaj rozprávky z CDeciek a nenič im oči a nepestujú závislosť na mobile. Alebo im rozprávky čítaj.

Hudbu len ?