Poradíte dron pre 7-ročného chlapca do 50 EUR?
Ahijte vedeli by ste mi poradit nejaky dron? Syn, 7 r, by chcel k vianociam. Nevyznam sa v tom vobec. Chcela by som nejaky do 50 e, ktory aj vydrzi lietat a ked padne hned sa nerozbije. Videla som ze maju v kauflande, pepcu, draciku… len neviem ci aj nieco vydrzia
a naco je 7-rocnemu dron?
Moji maju z kaufu,stal 20€ bez kamery,na zahrade sa zahrali dost. Tiez teraz rozmyslam,ze kupim z kaufu ten za 50€ s kamerou. To im staci
@ludmilik13 zeby na hranie? V podstate ako auto na ovladanie
@ludmilik13 ked pride zo skoly spytam sa ho, dobre?
@ludmilik13 mozu sa pripravit na vojnu, dronarov bude treba =)
Moji maju z kaufu,stal 20€ bez kamery,na zahrade sa zahrali dost. Tiez teraz rozmyslam,ze kupim z kaufu ten za 50€ s kamerou. To im staci
@petulda333 ano, v letaku z kauflandu nasiel nejaky, vcera mi ho ukazoval.
@petulda333 ano, v letaku z kauflandu nasiel nejaky, vcera mi ho ukazoval.
@mirkasan presne nad tymto rozmyslam aj ja
a kde s ním chce lietať?
@mirkasan presne nad tymto rozmyslam aj ja
@petulda333 len skoda ze nema recenzie 😁
a kde s ním chce lietať?
@ludmilik13
@barrilla zeny vy ste naozaj také hlúpe ci sa len hráte?
@mirkasan Na Aliexpresse sú desiatky, ak nie stovky rôznych dronov. Niektoré sú dizajnované aj pre menšie deti, cenovo sa v pohode vojdeš do 50 €.
Malý sa s tým zabaví, niektoré sú aj pre indoor použitie.
Treba si stanoviť kritériá:
- či to bude na dvor, alebo vnútri
- či tam chce nejakú kameru (takmer všetky ju už majú)
a potom už len vybrať nejaký dizajnový kúsok.
Tu máš taký prehľad dronov viac - menej pre deti:
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-drone-fo...
Napr. tento vyzerá byť dobrý:
https://www.aliexpress.com/item/100501011066247...
Je skladací, má v sebe stabilizátory (takže má jednoduché ovládanie aj pre začiatočníka), svieti (nie je to žiadna významná funkcia, ale pre decká to je WAW), má kameru a na ovládači je priamo monitor.
@ludmilik13
@barrilla zeny vy ste naozaj také hlúpe ci sa len hráte?
@anonym_5736b0 Odpoviem Ti - ja určite nie som hlúpa ani sa na to nehrám. Iba chcem vedieť kde s ním chce lietať. Na lúke, na sídlisku medzi panelákmi, na záhrade...
@mirkasan Na Aliexpresse sú desiatky, ak nie stovky rôznych dronov. Niektoré sú dizajnované aj pre menšie deti, cenovo sa v pohode vojdeš do 50 €.
Malý sa s tým zabaví, niektoré sú aj pre indoor použitie.
Treba si stanoviť kritériá:
- či to bude na dvor, alebo vnútri
- či tam chce nejakú kameru (takmer všetky ju už majú)
a potom už len vybrať nejaký dizajnový kúsok.
Tu máš taký prehľad dronov viac - menej pre deti:
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-drone-fo...
Napr. tento vyzerá byť dobrý:
https://www.aliexpress.com/item/100501011066247...
Je skladací, má v sebe stabilizátory (takže má jednoduché ovládanie aj pre začiatočníka), svieti (nie je to žiadna významná funkcia, ale pre decká to je WAW), má kameru a na ovládači je priamo monitor.
@chrobak7 dakujem
@barrilla je velmi podstatna tato infirmacia?
@mirkasan V podstate aj áno. Legislatíva a pravidlá lietania s dronmi sa každým rokom sprísňuje. Nesmie sa lietať napr. v národných parkoch, v okolí letísk (sú stanovené hranice okolo letísk), nad ľuďmi a s väčšími dronmi sa nesmie lietať ani nad obytnou zónou.
Drony sú rozdelené do viacerých kategórií, najmä podľa hmotnosti. Reguláciu, evidenciu a licenciu na lietanie vyžadujú drony nad 250 gramov. AJ tie kamery na dronoch podliehajú pravidlám. Akceptovateľné sú kamery na hračkárskych dronoch, ak sú na iných tak majiteľ dron musí registrovať.
Preto je lepšie lietať tam, kde nikoho nebude syn ohrozovať. Napr. vnútri, na dvore, prípadne ak chce skúsiť vyššie lety, tak niekde na poli.
S akýmkoľvek dronom, okrem hračkárskeho, môže lietať iba osoba nad 16 rokov.
Ja drony nemám, ale lietam s modelovými lietadlami na DO. Raz sa mi stalo, že lietadlo stratilo signál z ovládača a už som len videl, ako odlieta do diaľky. Asi letelo, kým sa mu nevybila baterka a potom niekde padlo. Viac som ho nenašiel.
Pre zhrnutie este ( nechce sa mu citam spravy, ktore su uplne mimo otazky) hladam dron pre 7 rocneho chlapca do 50 e!!! Bude ho pouzivat u babky , ktora byva na konci dediny. Suseda je jeho prababka, dalej je nevyuzivane ihrisko, vedla niekolko kilometrov rola a potom dalsie kilometre lesa. Nie, nebude lietat nikomu dalsiemu do dvora. Nikoho s nim nebude obtazovat, natacat… mozte sa proaim vyjadrit, ti ktori mate nejaky taky dron v uvedenej cenovwj kategorii?
Pre zhrnutie este ( nechce sa mu citam spravy, ktore su uplne mimo otazky) hladam dron pre 7 rocneho chlapca do 50 e!!! Bude ho pouzivat u babky , ktora byva na konci dediny. Suseda je jeho prababka, dalej je nevyuzivane ihrisko, vedla niekolko kilometrov rola a potom dalsie kilometre lesa. Nie, nebude lietat nikomu dalsiemu do dvora. Nikoho s nim nebude obtazovat, natacat… mozte sa proaim vyjadrit, ti ktori mate nejaky taky dron v uvedenej cenovwj kategorii?
@mirkasan do 50e nečakaj zázrak,ani výdrž. Kým sa s ním naučí manipulovať....niečo odlomí a dron skončí.
Takže tiež sa idem opýtať,načo je 7r dron.
@mirkasan do 50e nečakaj zázrak,ani výdrž. Kým sa s ním naučí manipulovať....niečo odlomí a dron skončí.
Takže tiež sa idem opýtať,načo je 7r dron.
@terezka1947 super a vies aj poradit nejaky konkretny? Tak mu radsej kupim telefon alebo tablet, nech sedi dima riti, nikoho neobtazuje… tam si moze stiahnut nejaku hru s dronom a hrat sa
@terezka1947 super a vies aj poradit nejaky konkretny? Tak mu radsej kupim telefon alebo tablet, nech sedi dima riti, nikoho neobtazuje… tam si moze stiahnut nejaku hru s dronom a hrat sa
@mirkasan píšem ti ako mama chlapcov,čo dron dostali....a bola to chýba🤷 neboli nesikovni,aj dávali pozor,ale keby som im ho ešte kupovala,tak o pár rokov neskôr.
Neviem,prečo si taká podráždená.
@mirkasan píšem ti ako mama chlapcov,čo dron dostali....a bola to chýba🤷 neboli nesikovni,aj dávali pozor,ale keby som im ho ešte kupovala,tak o pár rokov neskôr.
Neviem,prečo si taká podráždená.
@terezka1947 pretoze polozim otazku, ci mi vie niekto poradit. Na moju otazku som zatial dostala otazky - naco mu bude a kde bude lietat
Preformulujem teda opat svoju otazku, chcem manzelovi kupit dron, viete mi nejaky odporucit? A nie neviem naco mu bude a ani kde bude lietat

@mirkasan ahoj, my sme mali z Lidla taky, ktory mal aj kameru, stal okolo stovky. Zial pri jednom pade sa nam odlomil drziacik kamery a nasledne uz akosi nezvladal drzat rovnovahu tak, ako by mal. Ale tieto lacne hracky su take, nemozes od toho neviem co ocakavat za taky peniaz