icon

Poraďte hodinky na volanie pre dcéru do 50 eur

29. máj 2026

To su na sim kartu? A nejake prosim do 50e🙏..take kde by som jej mohla ja alebo ona mne zavolat, keby potrebuje..bude prvacka.. Dakujem ❤️❤️❤️

1danuska
29. máj 2026

Ak by ste mali záujem mám jedny nepoužité na predaj. Syn si ich kúpil v Nayku na výlete.... 🙄

autor
29. máj 2026
@1danuska

Ak by ste mali záujem mám jedny nepoužité na predaj. Syn si ich kúpil v Nayku na výlete.... 🙄

@1danuska skoda, ale ja zháňam dievčenské

1danuska
29. máj 2026
@anonym_autor

@1danuska skoda, ale ja zháňam dievčenské

Farby sú univerzálne, ale asi hľadáte ružové🙂

autor
29. máj 2026
@1danuska

@1danuska skor ano

autor
29. máj 2026
@1danuska

@1danuska ale ďakujem

januska2
29. máj 2026

Ja som mala take ružové z orange kupila.som cez bazoz nove tuším do 50e a bola som max spokojan mohla mi volat aj bez kreditu vysela som jej lokalitu ozaj kvalitné super ked si spomeniem ako sa volai hnwd píšem ale viem ze boli cez pausal

autor
29. máj 2026
@januska2

Ja som mala take ružové z orange kupila.som cez bazoz nove tuším do 50e a bola som max spokojan mohla mi volat aj bez kreditu vysela som jej lokalitu ozaj kvalitné super ked si spomeniem ako sa volai hnwd píšem ale viem ze boli cez pausal

@januska2 take asi nenajdem

januska2
29. máj 2026
@anonym_autor

@januska2 take asi nenajdem

@anonym_autor skus cez bazáre

janina1127
3. jún 2026

Cez bazár by som nekupovala, tam nevieš, ako boli používané, ako boli nabíjané, nevieš ako dlho reálne vydrží batéria. Skús prihodiť pár eur a pozri si niečo od Carneo, mávajú často aj akcie, aj teraz ku koncu roka isto niečo bude. My sme od nich kupovali hodinky a nemám sa veru na čo sťažovať 🙂

anonym_932c76
3. jún 2026
@janina1127

Cez bazár by som nekupovala, tam nevieš, ako boli používané, ako boli nabíjané, nevieš ako dlho reálne vydrží batéria. Skús prihodiť pár eur a pozri si niečo od Carneo, mávajú často aj akcie, aj teraz ku koncu roka isto niečo bude. My sme od nich kupovali hodinky a nemám sa veru na čo sťažovať 🙂

@janina1127 ako fungujú tie Carneo? Na sim kartu? Nie je problém sa dovolať? Je vždy počuť a všade?

janina1127
3. jún 2026

@anonym_932c76 Áno, ide tam Sim karta, to do všetkých hodiniek pokiaľ z nich chceš volať a sledovať polohu bez toho, aby muselo mať dieťa pri sebe aj mobil. Oni posielajú kartu rovno s hodinkami, takže to máš o starosť menej. My sme problém nemali doteraz žiaden, pekne počuť, zvuk je čistý. Dá sa volať aj videohovor, ale my väčšinou len klasicky voláme.

januska2
3. jún 2026
@janina1127

@janina1127 ja som kupila cez bazár nove