Používanie GPS trackeru pre 4-ročné dieťa
Ahojte, nahodou nepouzivate niekto GPS tracker pre dieta v skolkarskom veku?
Nechapem ucel. 4 rocne dieta predsa nemozes nechat same bez dozoru. Na co ti je tracker ?
@patrike tak nejaky dovod na to mam, inak by som sa nespytovala
@patrike tak nejaky dovod na to mam, inak by som sa nespytovala
@anonym_autor ved ked mas na to dovod tak pouzi naco sa pytas ci ano alebo nie?
@anonym_d20818 pytam sa lebo neviem, aky by bol najvhodnejsi pre tak male dieta
@anonym_d20818 pytam sa lebo neviem, aky by bol najvhodnejsi pre tak male dieta
@anonym_autor A ako si to predstavujes ? Obojok ako na psovi ? Cely ten napad je chory od zaciatku. Nic nenapadne, co by si nevsimla osoba, ktora bude s deckom, ked ty nie, neexistuje.
Schovat sa da len nieco upevnene magnetom na podvozok auta alebo kdesi v priestore motora. Zopar ziarlivych magorov za to bolo odsudenych (nebezpecne prenasledovanie).
@anonym_d20818 To by som jej neradil, moze to byt nezakonne.
A chces len a len GPS tracker alebo moze byt aj ina technologia, ktora ti plus minus urci polohu ? Pozri si Airtag ...
Zasit airtag do bundy alebo do topanok ked je na vikend s otcom.
@anonym_d20818 To by som jej neradil, moze to byt nezakonne.
@patrike myslim ze je autorka presvedcena ze takto to chce tak naco jej to vyvracat... Snad je svojpravna a dokaze si info ohladne sledovania dietata prioadne ex s dietattom zistit aj sama...
A chces len a len GPS tracker alebo moze byt aj ina technologia, ktora ti plus minus urci polohu ? Pozri si Airtag ...
Ja neverim vlastnym ociam. Clovek sem napise normalnu otazku a vacsina tu riesi okolnosti, exmanzela a neviem co este... Nechapem, co by malo byt na sledovani 4 rocneho dietata nezakonne? 4 rocne nemozeme, ale 6 rocne uz moze mat hodinky? Len pre upresenie, moj manzel je prave jedina osoba, ktorej na 100% doverujem, takze nie, nechystam sa dieta sledovat, ked bude vonku s manzelom. Ale mame aj opatrovatelku, dieta chodi do skolky a cuduj sa svete, uz som pocula ako ucitelky zabudli dieta na ihrisku a tiez on je typ, co rad uteka prec, ked sa mu nieco znepaci
@patrike staci mi hocico, co mi urci jeho aktualnu polohu, hlavne, aby to bolo malicke, nech to dietatu nevadi. Kebyze je ochotny nosit hodinky, dam mu hodinky, ale myslim si, ze je to este dost velke na jeho ruku.
Ja neverim vlastnym ociam. Clovek sem napise normalnu otazku a vacsina tu riesi okolnosti, exmanzela a neviem co este... Nechapem, co by malo byt na sledovani 4 rocneho dietata nezakonne? 4 rocne nemozeme, ale 6 rocne uz moze mat hodinky? Len pre upresenie, moj manzel je prave jedina osoba, ktorej na 100% doverujem, takze nie, nechystam sa dieta sledovat, ked bude vonku s manzelom. Ale mame aj opatrovatelku, dieta chodi do skolky a cuduj sa svete, uz som pocula ako ucitelky zabudli dieta na ihrisku a tiez on je typ, co rad uteka prec, ked sa mu nieco znepaci
@patrike staci mi hocico, co mi urci jeho aktualnu polohu, hlavne, aby to bolo malicke, nech to dietatu nevadi. Kebyze je ochotny nosit hodinky, dam mu hodinky, ale myslim si, ze je to este dost velke na jeho ruku.
@anonym_autor To su skor tvoje nadmerne obavy, skoro az psychicka porucha. Niet dovod instalovat na dieta obojok, to nie je slon z rezervacie. Ma ucitelky, ma opatrovatelku, ziadne zariadenie nepotrebuje.
Technicky vzate, to co chces, musi mat este sim kartu a datove prenosy alebo aspon sms, aby to online odpovedalo na tvoju otazku, kde mas dieta.
@anonym_autor To su skor tvoje nadmerne obavy, skoro az psychicka porucha. Niet dovod instalovat na dieta obojok, to nie je slon z rezervacie. Ma ucitelky, ma opatrovatelku, ziadne zariadenie nepotrebuje.
Technicky vzate, to co chces, musi mat este sim kartu a datove prenosy alebo aspon sms, aby to online odpovedalo na tvoju otazku, kde mas dieta.
@patrike tak to potom nebude nic malicke/ploche, co by sa dalo dat napr do topanky pod vlozku
@patrike tak to potom nebude nic malicke/ploche, co by sa dalo dat napr do topanky pod vlozku
@anonym_autor To urcite nie. Preto som sa pytal na detaily, lebo su rozne zariadenia. Male, s malou spotrebou vedia skor zaznamenat trasu a potom si to doma stiahnes do pocitaca alebo mobilu. Ty chces vediet, kde je dieta, ked posles poziadavku teraz, logicky musi zariadenie odpovedat na otazku a zaslat data opacnym smerom.

Nechapem ucel. 4 rocne dieta predsa nemozes nechat same bez dozoru. Na co ti je tracker ?