Pravidlá pre deti na elektrických kolobežkách
Ešte raz nás nejaké vaše decko obehne na chodníku a bude privolaná polícia a toho vášho spratka im odovzdám.
Dieťa do 15 rokov smie na elektrickej kolobežke jazdiť len na cestičke pre cyklistov, v obytnej zóne alebo na lesnej či poľnej ceste. Akonáhle vstúpi na chodník, musí jazdiť výhradne vpravo, rýchlosťou chôdze a nesmie nijako obmedziť ani ohroziť chodcov,“ upozornila polícia.
Niesom za kopance a ohrozovanie deti, ktoré za to nemôžu ako su vychovavane
Polícia je dobrý nápad
Ja by som el.kolobezky zakazala uplne. Uz som ratovala dieta so zlomeninou licnej kosti. Su nebezpecni pre seba a rovnako pre chodcov, soferov.
Kopnúť mu do zadného kolesa v momente ako ťa obieha je efektívnejšie.
@anonym_fee445 jasne, a decko zabijes. Skvelý nápad, tlieskam...
@anonym_fee445 jasne, a decko zabijes. Skvelý nápad, tlieskam...
@gejb to sú také reči do vetra,nikto pricetny nechce skončiť v base 😅
Niesom za kopance a ohrozovanie deti, ktoré za to nemôžu ako su vychovavane
Polícia je dobrý nápad
@anonym_6f9d3e nemyslíš vážne? Také decko na elektrickej kolobezke už musí vedieť ako sa ma jazdiť.
Zaujimave, ze kolko je autonehod, kvoli par nepricetnym (opiti,...) a nikto nechce zakazat auta... Kolobezky, ani auta nemozu za to, ako jazdi par idiotov. Na to su policia a pokuty. Ked spratek dostane par krat 50 eur pokutu (zabavenie kolobezky a vratenie po zaplateni pokuty), zaplatia rodicia a dostane napraskane na zadok, nauci sa slusne jazdit. Alebo kolobezku zamknu.
@anonym_6f9d3e nemyslíš vážne? Také decko na elektrickej kolobezke už musí vedieť ako sa ma jazdiť.
@anonym_685bc2 jedna vec je , že mal by vedieť a druhá zámerne mu kopnúť do kolesa ako dospelá osoba aby si ho ohrozila
Ja by som bila ludi, co chodia na bicykli a kolobezke po chodniku, hoci maju 3m vedla cyklochodnik.. presne pred nasou bytovkou, kluckuje to medzi ludmi jak kkt, ale na cyklochodnik nepojde a ešte bude cinkat na zvonceku, aby som sa mu uhla..
Ale čo chceme od deti
Ked !dospelí! jeden chce kopat do kolesa
Druhý chce bit
🫣
A este nebodaj ženy a dospelé 😅no hroza
Ale čo chceme od deti
Ked !dospelí! jeden chce kopat do kolesa
Druhý chce bit
🫣
A este nebodaj ženy a dospelé 😅no hroza
@anonym_6f9d3e presne, drzane sa sem došli porozdrapovať a otĺkali by spratkov. No pekne.
@anonym_6f9d3e presne, drzane sa sem došli porozdrapovať a otĺkali by spratkov. No pekne.
@anonym_f15b34 ale potom sa necudujme, že všetko tvyzerá ako vyzerá,ked ani dospelé ženy sa nevedia ovládať a hned bit kopať
A na čo to je?to je riešenie?nieje ,iba zbytočne v sebe ženy udržujú agresiu a správajú sa ako burani
Za niečo čo ajtak takým spôsobom neovplyvnia
Úplne nepragmaticke rozmýšľanie
Iba výbuch emócii a agresie
A ani neverim, že toto real ženy píšu
Ale niekto kto chce zas urobiť zo žien psychoticke s pms
@anonym_f15b34 ale potom sa necudujme, že všetko tvyzerá ako vyzerá,ked ani dospelé ženy sa nevedia ovládať a hned bit kopať
A na čo to je?to je riešenie?nieje ,iba zbytočne v sebe ženy udržujú agresiu a správajú sa ako burani
Za niečo čo ajtak takým spôsobom neovplyvnia
Úplne nepragmaticke rozmýšľanie
Iba výbuch emócii a agresie
@anonym_6f9d3e myslim, ze to bolo napisane ironicky, ved uznaj pri tej rýchlosti, co kolobezkari maju na chodnikoch pre chodcov by to urcite nestihla kopnut 😉
Tak skus odchytit decko na kolobezke a nasilne ho drz, nez pride policia. Daj vediet vysledok.
@anonym_fee445 Ja som teda proti kolobežkám. Za mňa to nemá čo robiť na chodníku ani na ceste. Nečumí to doprava ani doľava, neberie to ohľad na chodcov ani na autá. Ale teda takto skopnúť dieťa?
@anonym_685bc2 jedna vec je , že mal by vedieť a druhá zámerne mu kopnúť do kolesa ako dospelá osoba aby si ho ohrozila
@anonym_6f9d3e to je jasné, že neskopať preboha. Ale tie decká vedia čo robia. A samozrejme niekto im tie kolobežky musí načipovat, aby išli rýchlejšie ako 25 km/h
to mi pripadá rovnako nasratá osoba ako táto, alebo tu niekto len tvorí emotívne diskusie plné vášní: https://www.modrykonik.sk/forum/inspiracie-a-zamyslenia/preco-sa-matky-s-detmi-pohybuju-na-cyklochodnikoch/
Tiez nemam rada, ked sa decka premavaju sialenou rychlostou po chodnikoch na elektrokolobezkach.
Ale fakt by som si pozrela ako mu niekto kope do kolesa. Totiz ta kolobezka ide tak rychlo, ze kym ty kopnes tou nohou, tak bude od teba dost daleko 😄
ok ja mám opačnú skúsenosť, lebo kolobežkari su trestaní lebo nesmu chodiť po chodníkoch a ohrozovať chodcov. Dnes ráno cyklochodník, na ňom mamička s dieťatom pešo. Skoro som ho prešla. Moja chyba? Asi nie. K téme, mám kolobežku do 25 km/h a nikdy by som ju žiadnemu dieťatu nedala. Nestabilne. rýchle, ťažké. Ale nasiera ma že stále sú zli kolobežkarí.
Zial niektori su ozaj magori. Uprostred cesty. Vybehne to spoza zakruty. Spoza auta. Ako fakt tie kolobezky su horsie nez bicykel.
Po chodníku, kde chodia malé deti sa kedykoľvek z hociadiaľ vyrúti na nás kolobežka a ešte obehujú na kolobežkách chodcov, malé deti. Policajti a zápis a pokuta rodičom dovi dopo ale taká, že sa z toho poserú.