icon

Sledujú vaše deti Youtuber Moon?

Dnes o 13:34

Pozeraju vase deti? Aky mate na neho nazor?

autumn1
Dnes o 14:04

Pozerávala som ho ešte ja - sme približne v rovnakom veku, nedávno mi vyhodilo jeho video tak som si pozrela a zaspomínala na "staré časy", zbežne som prebehla nejaké súčasné videá avšak už nie som jeho cielovka ale nemyslím, že by dával deťom zlý príklad.

anonym_e69dac
Dnes o 14:32

Nadava. Tak nie.

euka210
Dnes o 16:27

@anonym_autor nieco mi to hovori, 14r ho isty cas pozeral. Zaznamy z autokamery boli zaujimave aj pre mna. Ale inak sa mi ti youtuberi o hrach nepacia, hlavne ten ich styl reci, prezivaju to akoby neviem co bolo...

dzina007
Dnes o 16:37

Ano, pride mi jeden z tych rozumnejsich, Nemyslim si ze nejako vemi nadava. Na jeho vystupeniach live vzdy prizvukuje detom ze si maju vazit co pre nich rodicia robia, ze aj ked ich nutia chodit na kruzky alebo im nieco zakazuju ze je to pre ich dobro, ze im maju podakovat a podobne.

lllaila
Dnes o 16:38

@anonym_autor môj ho občas sledoval ešte pred kovidom, zaujímave animáky robil, pekne spracoval pribeh lásky s jeho frajerkou, dnes sme ho akurát po rokoch spomenuli, mne prišiel inteligentný, tvorivý, pedantný aj šikovný. Syn ho už nesleduje, tak neviem.

terezia74
Dnes o 17:35

@anonym_autor túto fázu majú obe deti za sebou, vrátane merchov. Mám to teda napozerane tiež 🙂

rachel36a
Dnes o 19:10

@anonym_autor syn pozeral ale je to taky magor...nic netobi len sa chvasta aké má drahé autá, ako ho všade otravujú fanúšikovia a vrchol keď dával múdre rady o šoférovaní, a ako sú ludia blbci lebo nevedia šoférovať lambo a pod..este prve animaky ked robil tak to bolo celkom fajn...teraz otras....uz som to synovi zakázala...