icon

Svietiace doplnky pre večerné prechádzky s deťmi

10. nov 2025

Ahojte, čo dávate von deťom na prechádzku, aby ich bolo vidno večer? Reflexné pásky mám.. len niečo napr na ruku alebo na krk, čo svieti.. máte tip?

xili99
10. nov 2025

No a tie reflexne pasky nestacia? 🙂 Viem, ze su aj take vesticky, skolkarov v nich stretavam, je to mile nahodou 😀 A bezpecne 😉

yvanielka
10. nov 2025

@anonym_autor detské reflexné vesty alebo také popruhy

yvanielka
10. nov 2025
mariafilip
10. nov 2025

Nasi maju tiez reflexne vesty. Su omijo viac viditelne ako pasky. Ale my sme na dedine a nie vsade su chodniky.

patka06
10. nov 2025

Odporúčam, výborne sme využili

autor
10. nov 2025
@patka06

Odporúčam, výborne sme využili

@patka06 to svieti samé? Koľko to vydrží prosím?

autor
10. nov 2025
@xili99

No a tie reflexne pasky nestacia? 🙂 Viem, ze su aj take vesticky, skolkarov v nich stretavam, je to mile nahodou 😀 A bezpecne 😉

@xili99 stačia, len deti by sa tešili, keby aj svietili

anonym_9da99b
10. nov 2025

Reflexnú pásku na ruku a na kombinéze/bunde ma reflexné prvky už od výroby

patka06
10. nov 2025
@anonym_autor

@patka06 to svieti samé? Koľko to vydrží prosím?

@anonym_autor Zapína sa tlačítkom, my sme mali 3 možnosti svietenia. Používali sme viac rokov na prechádzku, ihrisko, bicykel, korčule , aj na nočné lyžovanie . Kupovali sme v Lidl, ale majú aj v Sportissimo

lucik194
10. nov 2025

davali sme detom na nohu taky blikaci pasik, ja napr. som behavala s blikacou paskou na ruke a mala som aj blikacie snurky na topankach (vsetko bolo na malicke baterky, vydrzalo to dlho) objednane za par eur z ciny

bebina23
10. nov 2025

https://www.barefootky.sk/kategoria/znacky/blii...

Nasi maju tieto blikacky na topankach ked ideme vecer von. Reaguju na pohyb, cize prakticky nonstop to blika svieti. Obrazok je vymenitelny, je ich viac v baliku. Dostali to v Mikulasskom balicku, samozrejme radost najväcsia a sluzia uz tretiu sezonu teraz.