icon

Volacie hodinky pre deti: Paušál alebo kreditná karta?

denifa
Včera o 10:42

Ahojte, kúpila som synovi volacie hodinky a plánovala som len kreditovú sim kartu zriadiť. Aby som mala spotrebu viac pod kontrolou. Volať budeme aj tak volať skôr my jemu. Ale u operátora ma presviedčali na paušál. Že kvôli lepšej funkčnosti dát pre GPS. Je to skutočne tak? Alebo sa dá v pohode aj na dátach bez paušálu fungovať? Ďakujem za info

saxana000
Včera o 11:00

Nasa ma prima kids zriadenu pod mojim pausalom kazdy mesiac jej tam idu 3eura a asi 500mb alebo 1gb neviem uz presne a bohato staci..na volanie s kamosmi aj lokalizaciu.s nami si vola zadarmo mam ju v rodinnej skupine.a spravy idu cez rodinny chat cez data. Ak by to nestacilo zdvihnem na 4 alebo 5e ale zatial uplne v pohode su mesiace kedy neprevola skoro nic a kredit sa jej tam setri teraz je niekde okolo 11e. Dolezity bude ten datovy balik ak chces aby hodinky fungovali na lokalizovanie ak budes mat maly objedm dat moze sa stat ze koncom mesiaca uz lokalizacia nebude fungovat lebo data budu precerpane.

anonym_7051f7
Včera o 17:02

@denifa oklamali ťa aby si viac platila, dáta na kredit a dáta na paušál fungujú rovnako, GPS ich nerozlišuje či sú z kreditu alebo z paušálu
na hodinky ti stačí mesačne 1GB a to máš balíček v 4ka za 2€ mesačne, v O2 za 3€ mesačne