Zdieľate fotky detí na Facebooku?
Nemám fb😉
nie, nedávala som fotky dieťaťa na sociálne siete. keď tak až po jeho súhlase - a väčšinou do súkromných albumov... nemám fb, tam neviem ako to funguje - ale ak by bola taká možnosť že neverejný album iba pre priateľov, tak by som to dala tam...
@anonym_autor nie, na fb nedávam žiadne fotky, lebo tam ani nechodím, to je pre seniorov 🙂. Občas niečo dám na Instagram, aj s deťmi. Ale zvyčajne im tam nevidno do tváre.Avšak pridávam len pekne fotky, ktoré ich nijak nestrápňujú, nedehonestujú ani sa nebudú dať zosmiešniť v budúcnosti a veľmi sporadicky.
Ani svoje ani deti. Nikde
mam minimum priatelov a vsetkych poznam .. fb mam uzavrety takze nikto okrem nich fotky nevidi .. moja mama je stara skola zavisla na fb-nevie pouzivat whats app ani nic podobne takze to je jediny sposob ako jej dat fotky vnucky toru vdaka km vidi len raz za rok .. niektore su priamo uzavrete tak ze ich vidi len ona ...
Ne. Nedávám tam ani svoje, ani dětí.
@anonym_autor nemam fb a nie, nechcem aby mi ziadne dieta v buducnosti vycitalo, ze ked nebolo plnolete tak som ho vystavila pedofilom po celom svete
Potrebujeme aj fotky detí na trénovanie našich AI modelov stanú sa trvalou súčasťou AI modelov.
Nie, nedávam nikde na sociálne siete.
Nie, jedine na uzavretý profil na instagrame, majú tam každý tak max 2 fotky a už aj rok staré, nemam v pláne pridať nove, keď tak z dovolenky, ale aj to vyberám take kde im nie je priamo vidieť do tvare
Nikde na internet nedavam fotky deti.
@anonym_autor nedávam ani som nikdy nedávala. A moja dcéra, teraz už dvadsať ročná mi povedala, že je strašne rada, že sme fotky nikde neuverejnovali. Pridava si teraz, čo sama chce. Našťastie všetko s rozumom😉
@anonym_autor nie, nikdy som nedávala žiadne foto príslušníkov mojej rodiny na facebook, na čo?
@anonym_autor Ano, max. 2-3× do roka a su to uplne neutralne zabery, za ktore sa urcite ani v dospelosti nebude hanbit. Vidia len priatelia.
@anonym_autor Ano, max. 2-3× do roka a su to uplne neutralne zabery, za ktore sa urcite ani v dospelosti nebude hanbit. Vidia len priatelia.
@marianarem a aj pre ostatne - vo vseobecnosti, to nie je o "trapnych" fotkach ale o "zdroji" pre pripadnu fotomontaz (po novom deep fake)...
Žiadne a nikde

Ano