Ako máte zladené dekor podlahy, dverí a nábytku v detskej izbe?
Baby, ako mate zledene dekor podlahy, dveri a nabytku v detskych izbach? Mate vsetko jeden dekor, napr. dub?
Foto na inspiraciu potesi.
dvere a podlaha dub prírodný... nábytok máme dub prírodný + grafitová čierna ... kuchyňa je biela a dub prírodný a detska tam má dcérka miesto tej čiernej dub prirodny+ biela skrina, stôl a posteľ a veľkú komodu a dub prírodný...
Napr. (vytvorené AI), tu by som aj dvere dala kašmírové.
@anonym_e5d531 prosim prezradis, ktory ai model si tu pouzila? dakujem
Ano da sa to. Napr Egger ma vzdy par dekorov napr teraz populárny odtien Cassela. Vieš zladiť dvere, nabytok dokonca Atvyn ti vyrobi aj dvere v tom odtieni. Alebo obľúbený Halifax. My mame zladenu len časť nabytku krach Pacifik tabak a ten istý dekor dvere. Len musí byt ten istý výrobca inac bude iny odtien aj ked rovnaky názov. Pozri egger stranku a sériu mix and match. Tam ti ukáže co s cim ladit.

podlaha dub, nábytok a dvere biele. Popr. by som dávala nábytok "farebný", napr. kašmír - to len tak strieľam, teda niečo jemné, čo sa nebude "biť" s drevodekorom. Nemám rada ak je v jednej izbe viac drevodekorov, resp. nech sa akokoľvek snažíš, dvere nikdy nebudú také ako podlaha, aj iný smer vzoru na dreve mne vadí.