icon

Ako máte zladené dekor podlahy, dverí a nábytku v detskej izbe?

kaja15
1. jún 2026

Baby, ako mate zledene dekor podlahy, dveri a nabytku v detskych izbach? Mate vsetko jeden dekor, napr. dub?

Foto na inspiraciu potesi.

anonym_e5d531
1. jún 2026

podlaha dub, nábytok a dvere biele. Popr. by som dávala nábytok "farebný", napr. kašmír - to len tak strieľam, teda niečo jemné, čo sa nebude "biť" s drevodekorom. Nemám rada ak je v jednej izbe viac drevodekorov, resp. nech sa akokoľvek snažíš, dvere nikdy nebudú také ako podlaha, aj iný smer vzoru na dreve mne vadí.

anonym_e5d531
1. jún 2026

Napr. (vytvorené AI), tu by som aj dvere dala kašmírové.

biba_18
1. jún 2026

absolutne to neriešim - dôležité je aby bol dekor rovnaký na nábytku ...

mimaapeto
1. jún 2026

dvere a podlaha dub prírodný... nábytok máme dub prírodný + grafitová čierna ... kuchyňa je biela a dub prírodný a detska tam má dcérka miesto tej čiernej dub prirodny+ biela skrina, stôl a posteľ a veľkú komodu a dub prírodný...

kaja15
autor
1. jún 2026
@biba_18

absolutne to neriešim - dôležité je aby bol dekor rovnaký na nábytku ...

@biba_18 rovnaky na nabytku, podlahe aj dverach? Pripadne este okne?

anonym_2fe412
1. jún 2026
@anonym_e5d531

Napr. (vytvorené AI), tu by som aj dvere dala kašmírové.

@anonym_e5d531 prosim prezradis, ktory ai model si tu pouzila? dakujem

biba_18
1. jún 2026
@kaja15

@biba_18 rovnaky na nabytku, podlahe aj dverach? Pripadne este okne?

@kaja15 rovnaký na nábytku. ja nie som monk 😂 dvere a cca aj okná máme zladené s podlahou… nábytok je v každej miestnosti iný ale v jednej miestnosti 1 dekor…

dooscoby
1. jún 2026

Ano da sa to. Napr Egger ma vzdy par dekorov napr teraz populárny odtien Cassela. Vieš zladiť dvere, nabytok dokonca Atvyn ti vyrobi aj dvere v tom odtieni. Alebo obľúbený Halifax. My mame zladenu len časť nabytku krach Pacifik tabak a ten istý dekor dvere. Len musí byt ten istý výrobca inac bude iny odtien aj ked rovnaky názov. Pozri egger stranku a sériu mix and match. Tam ti ukáže co s cim ladit.