Ako vybrať kameru do detskej izby?
Ahojte. Som technický antitalent a chcela by som poprosiť aby ste mi poradili akú kameru kúpiť do detskej izby. Mám dve malé deti a chcem ich vidieť aj počuť keď sú samy v izbe. Dakujem
Máme kameru Tapo sme spokojní
@parvinka0001 Vies, akym sposobom idu data z tej kamery do tvojho predpokladam mobilu ?
@anonym_0155ae Prečo by ich mala kontrolovať celý život? Primitívny komentár. Podľa profilu majú jej deti 2 a 4 roky. Je normálne, že chce mať nad nimi dohľad, keď nie sú pri nej.
@melanta jaj, cize je leniva spravit par krokov do detskej izby a skontrolovat? Alebo ich nechava same doma? To je teda potom velmi zodpovedna mama nechat 2 a 4rocne deti doma
@dettilv to ich budes takto kontrolovat cely zivot? Chudatka deti
@anonym_0155ae milá anonym ďakujem pekne za milé slová.. vieš moje deti nie sú vôbec chudatka a veru nebudem nad nimi sedieť Non stop od rána do večera. Keď to robíš ty doma tak neviem čie deti sú chudatka. Jednoducho chcem vedieť či robia keď ja som napr v kuchyni a robím im jesť. Ty ich vtedy nosis do kuchyne?
@anonym_0155ae milá anonym ďakujem pekne za milé slová.. vieš moje deti nie sú vôbec chudatka a veru nebudem nad nimi sedieť Non stop od rána do večera. Keď to robíš ty doma tak neviem čie deti sú chudatka. Jednoducho chcem vedieť či robia keď ja som napr v kuchyni a robím im jesť. Ty ich vtedy nosis do kuchyne?
@dettilv nie. Nemusim im stat za ritou ako to robis ty
@dettilv dotyčná nemá potrebu vedieť, čo robí jej 2 ročné dieťa vedľa v izbe - takže ignoruj ju, takáto osoba ti nestojí za to, aby si jej niečo vysvetľovala.
@anonym_0155ae Prečo by ich mala kontrolovať celý život? Primitívny komentár. Podľa profilu majú jej deti 2 a 4 roky. Je normálne, že chce mať nad nimi dohľad, keď nie sú pri nej.
@melanta kde to ma v profilu?
My mame tuto a sme spokojny. Len das do siete a sparujes s monitorom. Všetko je nastavené od vyrobcu.
https://www.benulekaren.sk/truelife-nannycam-r4...
@anonym_0155ae prajem ti krásny a spokojný život🙂
@dettilv vdaka, aj ja tebe by som priala, ale vidim,ze to mozne nie je, kedze mas potrebu prehnane kontrolovat svoje deti a to pokojna nikdy nebudes
@parvinka0001 Vies, akym sposobom idu data z tej kamery do tvojho predpokladam mobilu ?
@patrike je mi to absolútne jedno . Myslím keď narazas na pedofilov tak to tým pádom nikde aby sme s deťmi nechodili len doma zavretí že. 🤦
Prepáčte za tento komentár, ale mne príde už choré mať kamery všade, stále deti sledovať a natáčať. Tie deti sú ešte malé, tak sa nemôžu brániť, ale ja by som sa ako staršie dieťa cítila strašne divne, že sa v izbe hrám a kedykoľvek ma rodič vidí. Však nechajme tým deťom aj trošku súkromia, pre boha. Alebo aj vy máte kameru v obývačke a spálni a sledujete sa s mužom navzájom? A skrývať sa za bezpečnosť, no tak akože prepáč, ale to by si nonstop musela sedieť na mobile a sledovať ich cez kameru.

Hlavne pozor, aby si nevyrobila super zabavu pre nejakeho technicky zdatneho pedofila, plno kamier ma bezpecnostne diery. Nekupuj nic, co ide cez cloud.