Ako vybrať nábytok pre školáka?
Ahojte , prosim Vas nemáte niekto doma tento nabytok pre deticky? Budeme prerabat detsku izbu a neviem sa rozhodnut 🫣
Takisto by ma zaujimalo ci uprednostnujete jednoduchy stol a veci potom vlozit do kniznice/ regalu vedla stola alebo stol so suflikmy ? Dcera bude prvacka
Ten stol je pre skolaka malicky, dali sme sa na podobny nalakat a nebolo kde rozlozit ucebnice a zosity, nie to este napriklad notebook, ktory bude vo vyssich rocnikoch pouzivat. Hladaj stol, ktory bude mat hlbku aspon 55 cm a aj sirku aspon meter.
Ten stol je pre skolaka malicky, dali sme sa na podobny nalakat a nebolo kde rozlozit ucebnice a zosity, nie to este napriklad notebook, ktory bude vo vyssich rocnikoch pouzivat. Hladaj stol, ktory bude mat hlbku aspon 55 cm a aj sirku aspon meter.
@viestta noo dobre vediet dakujem za perfektny tip 🙂)
Stol v sirke aspon 60-80 cm ak chces aby vydrzal dlho lebo ked tam da notebook a monitor tak nebude mat kde pisat. Dlzka idealne 120 aspon. Za mna ma skvely nabytok ikea lebo rastuci stol posunies vyssie ked dieta vyrastie. Rovnako rastucu stolicku a mas vystarane of 1 - 9 triedy na istotu. Ikea ma stol bez suflikov ale vies ich kupit extra cize si ich presunie ako vyhovuje (na pravo, vlavo, z vonkajsej strany stola.....). Potrebujes klasicku skrinu na oblecenie a idealne policku mozno s 1 dvierkami na spodu aby sa schoval "bordel" ale policky tak aby tie prve 2-3 roky dieta dociahlo aspon na prve dve. take su zatial nase skusenosti (mam siestacku a osmaka)

@anjelik44 aká náhoda ja som si ho pred pár dňami objednala z tejto stránky.... Do detskej izby sa mi hodi k bielej postielke keďže zariadujem detskú izbu