Je detská posteľ s úložným priestorom praktická?
ideme malemu kupovať prvu postel - pozerame detsku postel a paci sa mi taka s uloznym priestorom izba nie je velka, tak by sa nam hodilo miesto navyse na periny, hracky alebo sezonne veci. len neviem, ci je to v praxi naozaj prakticke, alebo sa tam len drzi prach a clovek to potom aj tak nevyuziva. napisete mi prosim, ci je to prakticke.
Mame dospelacku s vyklapacim rostom a vkladanym matracom (ten sme uz menili za hrubsi) a uloznym priestorom. Pod postelou su odlozene veci vo vakuovych vreciach. Ked sa vymienaju sezonne veci povysava sa aj v uloznom priestore
Deti tam majú hračky - šuflíky pod posteľou, my máme otváraciu, tam dávam periny, ktoré vyberám keď niekto príde prespať + sezónne oblecenie.
@anonym_autor my mame so suflikmi a sada tam straaasne prach. Mam tam vrecia s obleckom.
Mame s vytahovacim "suplikom", teraz to pouzivame ako dodatocne lozko, ked uspavame maleho (mame tam normalne matrac) a neskor to bude ulozny priestor.
Úložného priestoru nikdy nie je dosť 😁 najmä pri deťoch, plyšakoch, lego atd... alebo aj oblecko
moje deti to milovali, ľahko sa tam spratával bordel... okrem hračiek, na ktoré to bolo určené, tam bolo vecí... čokoľvek sme doma nevedeli nájsť, bolo nakoniec tam

mam dospelacku s uloznym a pre mna super vec..aj dcera ma taku .. veci mame v boxoch .. kufre , periny a zimne veci a v zime letne... za mna najlepsia vec