icon

Je detská posteľ s úložným priestorom praktická?

Včera o 18:19

ideme malemu kupovať prvu postel - pozerame detsku postel a paci sa mi taka s uloznym priestorom izba nie je velka, tak by sa nam hodilo miesto navyse na periny, hracky alebo sezonne veci. len neviem, ci je to v praxi naozaj prakticke, alebo sa tam len drzi prach a clovek to potom aj tak nevyuziva. napisete mi prosim, ci je to prakticke.

anonym_b1e1ce
Včera o 18:33

mam dospelacku s uloznym a pre mna super vec..aj dcera ma taku .. veci mame v boxoch .. kufre , periny a zimne veci a v zime letne... za mna najlepsia vec

kitycat
Včera o 18:38

Akoze vyklapacka alebo dake sufliky?

anonym_2d9c46
Včera o 18:41

Mame dospelacku s vyklapacim rostom a vkladanym matracom (ten sme uz menili za hrubsi) a uloznym priestorom. Pod postelou su odlozene veci vo vakuovych vreciach. Ked sa vymienaju sezonne veci povysava sa aj v uloznom priestore

thereisabear
Včera o 19:10

My tam máme len prach a nič iné.

anonym_b2b0c4
Včera o 19:31

Deti tam majú hračky - šuflíky pod posteľou, my máme otváraciu, tam dávam periny, ktoré vyberám keď niekto príde prespať + sezónne oblecenie.

euka210
Včera o 20:01

@anonym_autor my mame so suflikmi a sada tam straaasne prach. Mam tam vrecia s obleckom.

petamich
Včera o 20:19

Mame s vytahovacim "suplikom", teraz to pouzivame ako dodatocne lozko, ked uspavame maleho (mame tam normalne matrac) a neskor to bude ulozny priestor.

20erika07
Včera o 20:36

Úložného priestoru nikdy nie je dosť 😁 najmä pri deťoch, plyšakoch, lego atd... alebo aj oblecko

danica2711
Dnes o 08:59

moje deti to milovali, ľahko sa tam spratával bordel... okrem hračiek, na ktoré to bolo určené, tam bolo vecí... čokoľvek sme doma nevedeli nájsť, bolo nakoniec tam