icon

Je detská posteľ s úložným priestorom praktická?

14. júl 2026

ideme malemu kupovať prvu postel - pozerame detsku postel a paci sa mi taka s uloznym priestorom izba nie je velka, tak by sa nam hodilo miesto navyse na periny, hracky alebo sezonne veci. len neviem, ci je to v praxi naozaj prakticke, alebo sa tam len drzi prach a clovek to potom aj tak nevyuziva. napisete mi prosim, ci je to prakticke.

anonym_b1e1ce
14. júl 2026

mam dospelacku s uloznym a pre mna super vec..aj dcera ma taku .. veci mame v boxoch .. kufre , periny a zimne veci a v zime letne... za mna najlepsia vec

kitycat
14. júl 2026

Akoze vyklapacka alebo dake sufliky?

anonym_2d9c46
14. júl 2026

Mame dospelacku s vyklapacim rostom a vkladanym matracom (ten sme uz menili za hrubsi) a uloznym priestorom. Pod postelou su odlozene veci vo vakuovych vreciach. Ked sa vymienaju sezonne veci povysava sa aj v uloznom priestore

thereisabear
14. júl 2026

My tam máme len prach a nič iné.

anonym_b2b0c4
14. júl 2026

Deti tam majú hračky - šuflíky pod posteľou, my máme otváraciu, tam dávam periny, ktoré vyberám keď niekto príde prespať + sezónne oblecenie.

euka210
14. júl 2026

@anonym_autor my mame so suflikmi a sada tam straaasne prach. Mam tam vrecia s obleckom.

petamich
14. júl 2026

Mame s vytahovacim "suplikom", teraz to pouzivame ako dodatocne lozko, ked uspavame maleho (mame tam normalne matrac) a neskor to bude ulozny priestor.

20erika07
14. júl 2026

Úložného priestoru nikdy nie je dosť 😁 najmä pri deťoch, plyšakoch, lego atd... alebo aj oblecko

danica2711
15. júl 2026

moje deti to milovali, ľahko sa tam spratával bordel... okrem hračiek, na ktoré to bolo určené, tam bolo vecí... čokoľvek sme doma nevedeli nájsť, bolo nakoniec tam