icon

Je detská tapeta vhodná pre budúcu prváčku?

23. apr 2026

Ahojte, poprosim vás o názor.
Detská tapeta - ako na obrázku, je vhodná do novej izby pre budúcu prváčku? Predstava - na obdobie 3-4 roky.
Ďakujem 🌸

Je detská tapeta vhodná pre budúcu prváčku?
anonym_b9a23d
23. apr 2026

Áno je . Ale ozaj len na 3-4 roky.

anonym_3fde3e
23. apr 2026

za mňa je to moc detské a ružové
ale zaleži aký nazor má dcéra

anonym_49ff87
23. apr 2026

@anonym_autor veď si tam daj,čo chceš ty alebo dcéra.Vy sa na to budete pozerať

beata_k
23. apr 2026

Uz nie

anonym_7d5e29
23. apr 2026

@anonym_autor nie, teraz sa veľmi zmení...3-4 r veď to už bude mať možno prsia a menzes.

anonym_b19e5c
23. apr 2026

Jediné na čom záleží je, či sa to tej budúcej prváčke páči. Je úplne jedno že bude mať o 3-4 roky prsia...fakt divný argument. Ja som mala v tom veku tiež po poličkách dinosaurov a nejako mi bolo jedno či mám alebo nemám psia a menzes.
Deckom je iba raz a rapídne jej to uteká. Ak si to sama pýta, tak by som jej to dala. keď nie teraz, tak kedy?

ivicatolic
23. apr 2026

@anonym_autor veľmi pekná, príjemné farby 😊👍💞

anonym_ecf670
23. apr 2026

Keby si to sama pýtala a dlhšiu dobu sa jej to páčilo. Pre mňa osobne je to brutálny gýč aj pre malé dieťa, ale v súčasnosti takýto štýl zrejme frčí. Ja som tiež kúpila malému synovi pre mňa krajne neestetické obliečky /vyslovene škaredej modrej farby, a to modrú milujem/, pretože mali autá a iné nechcel ani za nič.

anonym_6c11af
23. apr 2026

Opýtaj sa jej či sa jej vôbec páči. Ale toto je tak max na 3 roky

andreatytler
24. apr 2026

@anonym_autor Ano, Najlepsi vek na takuto tapetu. Mensie deti sa velmi nezaujimaju o to co je na stene. Toto je akurat vek kedy zacne rozhodovat co si da na stenu a zaroven je este velmi detska aby sa jej pacil takyto motiv. Ale dala by som len na jednu stenu. Na vsetky 4 mi to pride prilis vzorovane.

anonym_54cb6f
24. apr 2026

Dcéra ide tiež tento rok do prvej, už by som jej takúto určite nedala. A ani na 4 roky, zbytočne.. radšej nieco nadcasovejsie vzhladom k veku.

parvinka0001
24. apr 2026

Zamna nie . Mám prvákov ale ako sa zmenili názorovo od septembra. Toto by som skôr dala pre dieťa 2-4 roky

martul
24. apr 2026

@anonym_autor za mňa nie, toto je tapeta do izbičky pre novorodeniatko

danica2711
24. apr 2026

sorry, ale je to gýč, nezvolíš radšej niečo neutrálnejšie? Tých postavičiek je tam nejako priveľa