icon

Je Tuli vak do detskej izby praktický alebo je len lapač prachu?

13. apr 2026

caute, syn hrozne chce ten sedací vak Tuli do izby k hernej konzole. máte to niekto doma? nie je v tom dako hrozne teplo keď v tom človek sedí dlhšie? tiež sa bojím, či sa ten poťah dá dako normálne oprať, lebo on tam určite niečo vyleje alebo tam bude jesť čipsy. po čase sa tie guličky vnútri dako nevysedia, že to treba dako dopĺňať?

amalka07
13. apr 2026

Záleží aký, je ich tak nekonečné množstvo druhov. Áno, ak kúpiš taký, ktorý bude mať na vrchu plyš bude v ňom teplo a držať sa prach, ak kúpiš kožený v lete sa bude lepiť ale prach na ňom nebude. Ale ak kúpiš taký klasický tak si to predstav ako gauč, veď to je v praxi to isté, potíš sa na gauči? Ak áno tak budeš aj tu. A myslím že 80% minimálne sa dá oprať. Adoplniť vnútro je najmenej, dokúpiť guličky, trochu rozpáreš, dosypeš, zašiješ a máš. Ale sú aj také, ktoré sa dajú rovno

vikusjk
13. apr 2026

@anonym_autor original Tuli vaky maju pratelny potah (neviem, ci vsetky, ale nas ma). Dcera ho vyuziva hlavne ked tu ma kamosky, vytiahne ho na stred izby a vsetky sa na neho zvalia. Ku konzole ale moze byt fajn, akoze sedi sa v tom mega fajne 😅

janka_lukacova
13. apr 2026

Za mňa je to v podstate fajn náhrada gauču, je to lacnejšie a skladnejšie. Ak sa bojíš zašpinenia kúp s oddeliteľným poťahom, ktorý môže do práčky. My ho máme už x rokov a nemám pocit, že by sa vysedel. A nevidím dôvod prečo by v ňom malo byť nejako extra teplo.

pe_mi
13. apr 2026

@anonym_autor my využívame , keď prídu synovi kamoši . Aj sestra do izby , pozerajú telku.

romino
13. apr 2026

Ja ako dospely vyuzivam. Na oddych, citanie, mobilovanie... 😛 Super je ta variabilita, sadnut si podla nalady .. vzpriamenejsie.. alebo polosed, načechrať viac pod hlavu ...atd. atd...je to komfortne. A v ramci izby hocikde prehodit lahko podla potreby.
Mame original Tuli, maju lacnejsie verzie a drahsie so snimatelnym potahom.