icon

Kreslo pre dievča

livia132
28. nov 2022

Ahojte,poradte ake kreslo kupit pre skoro 6rocnu do izby.hladam na nete a stracam sa uz v tom.nechcem ani moc drahe kedze velmi neposedi no tuzi po tom na Vianoce.

katpizur
4. dec 2022

Ake kreslo mas na mysli? Nerozmyslala si nad nejakym sedacim vakom alebo niecim takym? My sme to teraz objednavali neterke pod stromcek od Kondelu, lebo tiez chcela nieco, aby mala svoje ako velkacka 🙂

livia132
autor
4. dec 2022

@katpizur nasa tuzi po kresle🤔ale ideme do mesta buduci tyzden tak popozerame v nabytku nieco Asko,Mobelix,XXLutz

missdiva
4. dec 2022

@livia132 ja by som sa riadila podla zvysku izby, aby sa tam hodilo.
Napr. toto je pekne: https://www.signal-nabytok.sk/sk/kvalitny-usiak...

livia132
autor
5. dec 2022

@missdiva este iba teraz jej budeme zariadovat😉zatial je prazdna,ma iba postel

missdiva
5. dec 2022

@livia132 ked zacinas od nuly nezacinaj kreslom, potom sa ti k nemu budu tazko dopasovavat veci. Zacala by som vyberom farby na stenu, skrinou, stolom so stolickou co sa hodia k posteli a potom vybrala kreslo, koberec, mozno baldachyn, doplnky...

livia132
autor
5. dec 2022

@missdiva no stena je biela.a nekupujeme presne tak aby vsetko "ladilo" farebne atd.a kreslo chcema preto lebo to si zela na Vianoce uz od leta😉

wiw8
8. dec 2022

@livia132 Kamaratka nedavno toto kupovala do izby. A mala jej velmi rada v nom sedi a listuje si knizky 🙂

livia132
autor
8. dec 2022

@wiw8 to sa mi zda uz male a nizke pre 6rocnu

wiw8
11. dec 2022

@livia132 Pozri eshop Kondela, z tade to ma a kadejake maju. My tiez budeme malej nieco vyberat, co by sme este akoze pod stromcek. Len tiez som taka, ze neviem sa rozhodnut, ze co by sa jej tak hodilo, tak lustrujem, este musim sa s drahym zhodnut 😀

simdob
14. dec 2022

@wiw8 tak ono nejako netreba podľa mňa ladiť neviem čo dokopy, hlavné je aby sa to páčilo dieťaťu, to je základ 🙂