icon

Máte v detskej izbe koberec?

6. júl 2026

Zienky, mate v detskej izbe koberec?

Rozmyslam, ze ho dame prec. Lahsie by sa upratovalo, nebol by tam prach a pri rozliatom dzuse by som nemala chut plakat. Lenze deti sa casto hraju na zemi a bojim sa, ze bez koberca bude izba posobit studeno a neútulne.

Mozno ho nahradit penovymi puzzlami? Budem vdacna za vase skusenosti.

anonym_38eb9c
6. júl 2026

Ja som vyhodila,deti ho nevedeli cistit.Takze teraz si pekne podlahu pozametaju a maju cisto.No ja uz mam deti velke,takze sa nehraju tak ako male deti.To penove puzzle je super,je aj teple ak si nan sadnu.

minesasubu
6. júl 2026

puzzle nie tažko sa to upratuje
syn tam má penovú podložku , ked tam upratujem len to zložim a hotovo
ale máme drevenú podlahu tak je to teplejšie

anonym_c29454
6. júl 2026

My nemáme nikde koberce, ani sme nemali. Kúpila som k hre na zem podsedaky. Deti si rýchlo zvykli

anonym_ff7e45
6. júl 2026

@anonym_autor moje deti mali jedlo v izbe zakázané, jeme v kuchyni. Áno, aj džús pijeme v kuchyni. Ja sama rada sedávať na zemi, na koberci, na plávajúcej podlahe nie. Takže za mňa koberec, ale pravidla.

biba_18
6. júl 2026

mali sme taký solitérny malý koberec s cestami po meste (chlapec a veľký autičkár). keď vyrástol a koberec zničil domáci miláčik (králik), boli sme bez koberca, resp. mal koberec iba pod nohami pod stolom. na zem si brával podsedák…

anonym_93d43e
6. júl 2026

Dieťa alergik, nemáme koberce nikde, ani v detskej, sni v obývačke, ani spálni.
Všade plavecká, kótu umyjem za 5 min.
Keď bolo dieťa malé, bola lenivá podložka, ktorú som vysprchovala raz dva
Koberec = prach a roztoče

anonym_137260
6. júl 2026

Izba s peknou podlahou, bez koberca je krajšia a praktickejšia ako s ním.
Tiež nemáme ani jeden, v detskej sme mali penové puzzle na sedenie, údržba jednoduchá = vaňa, sprcha a pár minút

anonym_9c473a
6. júl 2026

Máme jeden malý pratelny koberec, nie je problém a údržbou

siska53
6. júl 2026

@anonym_autor mali sme cast pokrytu penovymi puzzlami a cast rakym kobercom s "mesteckom". Ale aj tak to vysavanie, och.. Ked podrastli, bola som rada, ze sme sa roho zbavili.😅

mauduska
6. júl 2026

My máme koberec v obývačke v kútiku s hračkami, vyhovuje nám to. Na koberci je viac-menej zakázané jesť, syn pije 99% času len čistú vodu, takže to nevadí, keď rozleje. Vysávam ho skoro každý deň, sem tam prejdem parným čističom.

anonym_fff06a
7. júl 2026

Penové puzzle si nekupuj. To sa čistí horšie ako koberec. Ja som ich vyhodila a namiesto toho som kúpila tenký taký menší koberec. Povysávam a hotovo. Len taký jemný bez vysokého vlasu. Na koberci sa snažíme nič nejesť a nepiť nejakú ochutenú vodu. Až nechceš koberec skôr odporúčam veľkú penovú podložku. Tú ľahko umyješ. Mali sme aj takú ale sa časom zničila.