icon

Máte v detskej izbe koberec?

6. júl 2026

Zienky, mate v detskej izbe koberec?

Rozmyslam, ze ho dame prec. Lahsie by sa upratovalo, nebol by tam prach a pri rozliatom dzuse by som nemala chut plakat. Lenze deti sa casto hraju na zemi a bojim sa, ze bez koberca bude izba posobit studeno a neútulne.

Mozno ho nahradit penovymi puzzlami? Budem vdacna za vase skusenosti.

anonym_38eb9c
•
6. júl 2026

Ja som vyhodila,deti ho nevedeli cistit.Takze teraz si pekne podlahu pozametaju a maju cisto.No ja uz mam deti velke,takze sa nehraju tak ako male deti.To penove puzzle je super,je aj teple ak si nan sadnu.

minesasubu
•
6. júl 2026

puzzle nie tažko sa to upratuje
syn tam má penovú podložku , ked tam upratujem len to zložim a hotovo
ale máme drevenú podlahu tak je to teplejšie

anonym_c29454
•
6. júl 2026

My nemáme nikde koberce, ani sme nemali. Kúpila som k hre na zem podsedaky. Deti si rýchlo zvykli

anonym_ff7e45
•
6. júl 2026

@anonym_autor moje deti mali jedlo v izbe zakázané, jeme v kuchyni. Áno, aj džús pijeme v kuchyni. Ja sama rada sedávať na zemi, na koberci, na plávajúcej podlahe nie. Takže za mňa koberec, ale pravidla.

biba_18
•
6. júl 2026

mali sme taký solitérny malý koberec s cestami po meste (chlapec a veľký autičkár). keď vyrástol a koberec zničil domáci miláčik (králik), boli sme bez koberca, resp. mal koberec iba pod nohami pod stolom. na zem si brával podsedák…

anonym_93d43e
•
6. júl 2026

Dieťa alergik, nemáme koberce nikde, ani v detskej, sni v obývačke, ani spálni.
Všade plavecká, kótu umyjem za 5 min.
Keď bolo dieťa malé, bola lenivá podložka, ktorú som vysprchovala raz dva
Koberec = prach a roztoče

anonym_137260
•
6. júl 2026

Izba s peknou podlahou, bez koberca je krajšia a praktickejšia ako s ním.
Tiež nemáme ani jeden, v detskej sme mali penové puzzle na sedenie, údržba jednoduchá = vaňa, sprcha a pár minút

anonym_9c473a
•
6. júl 2026

Máme jeden malý pratelny koberec, nie je problém a údržbou

siska53
•
6. júl 2026

@anonym_autor mali sme cast pokrytu penovymi puzzlami a cast rakym kobercom s "mesteckom". Ale aj tak to vysavanie, och.. Ked podrastli, bola som rada, ze sme sa roho zbavili.😅

mauduska
•
6. júl 2026

My máme koberec v obývačke v kútiku s hračkami, vyhovuje nám to. Na koberci je viac-menej zakázané jesť, syn pije 99% času len čistú vodu, takže to nevadí, keď rozleje. Vysávam ho skoro každý deň, sem tam prejdem parným čističom.

anonym_fff06a
•
7. júl 2026

Penové puzzle si nekupuj. To sa čistí horšie ako koberec. Ja som ich vyhodila a namiesto toho som kúpila tenký taký menší koberec. Povysávam a hotovo. Len taký jemný bez vysokého vlasu. Na koberci sa snažíme nič nejesť a nepiť nejakú ochutenú vodu. Až nechceš koberec skôr odporúčam veľkú penovú podložku. Tú ľahko umyješ. Mali sme aj takú ale sa časom zničila.

anonym_4e9dd0
•
4. aug 2026

ahoj, ja nemám koberec nikde v dome, v detskej izbe mame na jednej casti ortopedicke podlozky, kupovala som ich z elm-store