icon

Poste+ alebo stále postieľka

19. jún 2022

Ahojte baby, idem si k vám po radu. Dcérka má rok a pol a začala mi vyliezať z postieľky. Nieje ešte mala na normálnu postel ? Mam po staršej takú, kde je na boku vyvýšené aby v noci nespadla, ale zasa sa bojím aby sa ma ňu nestavala a neublížila si. Kedy ste dali deťom normalnu postel ? Poprípade, ako riešiť to vyliezanie?

syslik81
•
19. jún 2022

su deti co nikdy nemali postielku ale rovno postel n.. nic na tom nieje .. kup k postely bocnicu alebo nieco aby z nej nespadla a hotovo ..

viestta
•
19. jún 2022

Náš mal čosi cez rok, keď sme boli na dovenke. Spal v normálnej posteli sam.

leniel
•
19. jún 2022

Moje deti nikdy nespali v postielke

januska12323
•
19. jún 2022

Kým sa vojde do postieľky môže ostať v nej, vyber tyčky ak sa dá alebo celú bočnicu, matrac čo najnižšie a nauč ju vyliezť bezpečné-zadkom dole. Keď vylezie a má spať donesieš ju naspäť a uspíš.

autor
•
19. jún 2022

@januska12323 práveže mame takú postieľku, že nejde dole ani bočnica a tyčky sú tam na pevno lebo to tam nedrzalo, mame to po staršom. Preto sa bojím aby si neublížila, zliezt z veľkej postele vie normálne, aj z gauča a tak ale nakoľko toto je vysoko bojím sa aby nespadla na hlávku. Horolezec..

jaskolka
•
19. jún 2022

Tak nízka detská posteľ sa mi zdá oveľa bezpečnejsia, ako keby mala vyliezť z postieľky. Syn spáva na takej, má tam bočnicu, pre istotu dávame aj taky hosťovský matrac na zem. Posteľ je nízka, možno 30 cm od zeme ,take to "pretekárske auto - posteľ"

autor
•
19. jún 2022

@jaskolka aby sa tam zasa nestavala neskakala po tom ,mam dilemu, asi skúsim tu postel, poprípade vrátim spat postielku.

domka222
•
19. jún 2022

Keď mal rok a pol. Prvé noci cestoval po celej posteli. Teraz to je už ok

jaskolka
•
19. jún 2022

Veď to je ako gauč, alebo valenda. Skáče po tom tak bežne?
Pozri si detské postele, sú nízke, postieľka mi skutočne príde oveľa horši, keď z nej normálne prelieza a môže spadnúť

selest
•
19. jún 2022

Mame sice otvorenu postielku(vybrate tycky) ale pred postielkou mam matrac z detskej postielky a hned vedla manzelsku. Maly v noci sam cestuje medzi postielkou a mojou postelou a takto aj ked spadne,hoci vie pekne vyliezt ale predsa v spanku sa stane, tak si neublizi. Tak nejak by som asi riesila aj velku postel ked nenj moznost upravit postielku. Ale iste je bezpecnejsie ked spadne z nizkej postele ako ked vyskoci z postielky ked prelieza

autor
•
19. jún 2022

@jaskolka ano nato ju musím stále upozorňovať, stavia sa na gauči aj na manželskej posteli a beha po nej, už raz tak spadla, našťastie bol na zemi vankus