Živá zelená stena
Dali ste si niektorá do interiéru živú zelenú stenu? Ak áno koľko vás to vyšlo a ako ste spokojné s výsledkom? Ďakujem za odpovede ☺
Ja mam v detskej zelenu a zltu stenu( jemnu) a v kuchyni silnejsiu zelenu...mam rada zelenu, paci sa mi...
@alianka33 ty máš ma mysli asi živú stenu.. Ja sa tiež po tom pozerám, videla som to v jednom welness, tiež sa mi to páčilo, neskutočne to vyzeralo, mala som pocit ze som niekde v prírode.
@janinamojka áno, aj som hneď napísala, že živú 😀. Čo som našla tak stojí okolo 1000 eur na meter štvorcový, čo je samozrejme veľa, tak hľadám nejakú lacnejšiu alternatívu, najlepšie v BA
@alianka33 no to sú riadne veľké palky teda.. A ak to chceš niekde do haly alebo väčšieho priestoru, tak fuuu..
@alianka33 a videla som to aj v novom bývaní myslím, na joj ke, rám to robili do jedného bytu.. Tak pozri TV archív, možno niečo bližšie nájdeš.

Zelenú milujem, zelená upokojuje, určite je to správna voľba. Odtieň neviem, aký chcete. My máme jednu izbu zelenú, je to taká machová zelená, v tej izbe som najradšej. Treba zvoliť vhodný odtieň, ono i tak časom vybledne. 👍