icon

Aká je najlepšia umývačka riadu?

ivinnka24
17. jan 2019
adelakom12
25. mar 2019

@ivinnka24 https://necenzurovane.sk/umyvacky-riadu/ AJ my kupujeme teraz novú a predtým sme žiadnu nemali,taksa riadime podľa testov.. vybrali sme si znakču elektrolux

zaraforme
13. apr 2019

@adelakom12 ak mozem, tuto znacku neodporucam...zrovna dnes sa mi pokazila po 5r pouzivania co je dost malo. Uz po 3 rokoch mi zacala blbnut. Mojej mame sa tiez Electrolux pokazila po 3 rokoch. Ja osobne uz z tejto znacky nechcem nic, pretoze mam vybavenie celej kuchyne Electrolux a napriklad na rure mi vybuchlo sklo, co mi skoro prizabilo 1,5 rocneho syna po 9 mesiacoch pouzivania pricom som piekla na nej tak raz za dva tyzdne maximalne. Pocas reklamacie nam to nechcel autorizovany servis uznat, nakoniec az jednanie s p.rioaditelom tejto znacky v ramci SR sa nam to ako tak horko tazko podarilo vyreklamovat s tym, ze ak sa to stane este raz reklamaciu uz neuznaju. Neuveritelne...pre toto vsetko ELectrolux absolutne neodporucam. A co sa tyka umyvacky, zle susila riad, casto bol riad zle umyty a podotykam, ze umyvacka stala 550€ a cistice som do nej pouzivala pravidelne, bolo o nu dostatocne starane. Snad ste ju uz nekupili :/ a ak hej, drzim palce aby vam vydrzala...

adelakom12
13. apr 2019

@zaraforme dakujem velmi pekne za radu! Zatia sme ju nekupili, hned idem pozriet inu . 🙂

janulla1
13. apr 2019

Bosch alebo Siemens

zuzka1902
13. apr 2019

nekupujte značku Whirpool, mám umyvačku a práčku a nie som spokojná... skúste pozrieť Beko , pozrite hlavne recenzie spotrebiteľov 🙂

zaraforme
14. apr 2019

@adelakom12 za máličko. Ja som si momentálne vybrala Bosch, víťaz testu 2018, tak snáď budem spokojná no na Bosch som počula len dobré recenzie, má ju svokra, švagor už 9 rokov, teraz ju aj moja mama kúpila namiesto tej Elektrolux. Ja osobne Elektrolux už nie.

1alzbetka1
14. apr 2019

Mám Elektrolux práčku. 10-11 rokov. Pred koncom záruky mala prvù opravu. Pred rokom v nej menili uhlíky a stále perie. Podotýkam, že sme piati a beží takmer denne.

alias313
14. apr 2019

Ja som mala siemens a teraz 6 rok bosh. Boshka je moj top, stale umyva bez problemu. Takze do buducna pojdem urcite opat do tejto znacky..

miroslavap
14. apr 2019

@adelakom12 my mame doma celu elektrolux kuchynu. Chladnicku, mikrovlnku, ruru aj varnu doaku a umyvacku. Uz 8 rokov a ziadna porucha.

zaraforme
15. apr 2019

@miroslavap tak to gratulujem 🙂

paulita
15. apr 2019

@ivinnka24 My sme veľmi spokojní so značkou Siemens - už 6 rokov skúži bez poruchy.

simca06022011
15. apr 2019

@zaraforme no to sú aké zážitky :D ako vám mohlo vybuchnúť sklo na rure? To by ma zaujímalo, bez zásahu zvonku, samo od seba. Ja som sice kupovala AEG/elektrické rúra je Elektrolux/ kedysi (10-14r) ale tie spotrebiče idú do teraz. Všetky. Od umývačky, chladničky, rúry, plátne .. ešte aj šľahač a mixér mám skoro 15 rokov.
@ivinnka24
@adelakom12 Bosch a Siemens by mali byť rovnaké, ja som za Bosch, sú aj lacnejšie. A fakt že úplne rovnaké. Mala som obe...Bosch menšiu, 45cn, a teraz mám siemens. Úplne rovnaké sú aj z vnútra aj funkcie a podľa mňa aj všetko ostatné. keď niekto nevie uložiť rias do umývačky tak mu to neumyje a nevysusi 😁 okrem plastového riadu a pripalencov som nemala veľa problémov 😏

mmoni89
15. apr 2019

Bosch odporucam👍

zaraforme
15. apr 2019

@simca06022011 ako? Zo servisu nám bol povedané že to je mechanické poškodenie, že sme museli búchať po skle. Reku dobre. Že pokiaľ by to bola výrobná chyba, prejaví sa to do 3 mesiacov 😂 nedali sme sa odbiť. Ešte mám vysvetlil panko zo servisu že mohlo sa stať pri výrobe skla, že tam ostala vzduchová mikro bublinka a tým že ona pracovala počas nahrievania či chladnutia skla tak to strelilo, akurát, že nikto nám nevedel vysvetliť a ani nám nechceli veriť, že to buchlo keď rúra nebola zapnutá. Ja som v nej piekla asi 2 týždne pred tým ako sa to stalo a zrovna na druhý deň som sa chystala piecť vianočné koláče, bolo to týždeň pred vianocami. S mužom sme stáli chrbtom k rúre a 1,5r syn stal tesne pri rúre čelom k nej keď sme mu povedali že "choď pozriet do vane rybičku" v tom spravil asi 5 krokov od rúry a vtedy to buchlo, ja s mužom asi 2-3 kroky od nej a slahlo nám to do chrbtov, sklo bolo na mikro čiastočky po celej kuchyni, keby tam syn stal, tak dnes keď už má 5 r by bol slepý a dojazveny po celej tvári. A milá spoločnosť ešte problémy robila. V živote nikdy už túto značku doma vidieť nechcem.

simca06022011
15. apr 2019

@zaraforme vieš ani ja by som ti to neverila. Rozprávka o bubline by mohla byť pravdivá keby ťa rúra išla práve a bola fakt že extra vyhriata. Už som počula kadečo, nečudujem sa že sú skepticky všetci výrobcovia. Toto by ti ani ina značka len tak neuznala.

simca06022011
15. apr 2019

@zaraforme samozrejme nič v zlom 😇

zuzka1902
15. apr 2019

@zaraforme aj moja sesternica mala podobnú skúsenosť s rúrou, našťastie jej sklo nevystrelilo, buchlo a celé sklo spraskalo

zaraforme
15. apr 2019

@simca06022011 práve preto už Electrolux ku mne domov nepachne 😉 nechápem načo by som si to vymýšľala ale veď dobre 😃 rozprávku o bubline mi povedal pán zo servisu, bolo to jedine ake take logicke vysvetlenie, to že mne tá rúra spravila to, čo spravila moja chyba nebola, a môžu byť radi že som ich za to nezazalovala, ich vinou bol skoro môj zdravý syn zmrzačený !!!!