Ako usporiadať šatník pre dve deti?
Ahojte prosim co sa vam viac osvedcilo pri detoch..mat vacsinu veci na vesiakoch alebo poukladane v kominkoch? Chcem jednu velku skrinu pre dve deti 4 a 2 roky a aby ten system vyhovoval aspon takych 10 rokov (aspon do puberty no :D ) Ake rozmery skrine vam stacia pre 2 deti? S tym ze bundy a topanky a sezonne veci ako overaly atd su ulozene mimo detskej izby.
Celkovo prosim co by ste poradíi keby este raz zariadujete izbu?
Ono dost zalezi,kolko oblecenia deti maju,ci su dievcata (saty),ci chlapci..mam 3 deti, 6 rocna ma zvlast izbu,ma skrinu z ikei,policovu cast(tricka,mikiny,leginy) a vedla vesiakovu(saty,svetriky,bundy).ma k tomu este komodu na spodne pradlo,pyzama.ale 2 mladsie deti(chlapec,dievca)maju spolu izbu a maju velku 2.5m skrinu rozdelenu na policovu cast a aj vesiakovu+komodu na spodne pradlo atd.vacsina veci je v kominkoch,aby si aj skolkarka vedela vybrat veci,kedze na vesiaky nedociahne a rada si vybera veci sama.😉🤷♀️

Ja mam pre dvoch synov v ich izbe system Pax Ikea. Mame dve skrine so sirkou 100cm, hlbkou 60cm a vyskou 236cm a medzi nimi je skrinka Pax so sirkou 50cm a hlbkou nejakych 40cm na knihy. Vnutro skrin si uz prisposobis. Nasi maju nejakych 5 polic, 1 suflik na celu sirku a zavesnu tyc na celu sirku.