Ako vyplniť medzeru medzi posteľou a postieľkou?
Dobrý deň, chcela by som sa popýtať čo také by som mohla dať medzi posteľ a postieľku aby tam nebola diera? Máme posteľ s šuflíkami a kvôli tomu sa nedá dať postieľka úplne ku posteli je tam medzera. Možno by stačila nejaká deka ale ak existuje niečo čo je na to vymyslené tak by som bola radšej. 😀
Monitor dychu pouzivat nebudete? Lebo ak ano, tak ta medzera je tam potrebna.
@lucia13022023 a tiež máte jednu stranu z postieľky dole? Ja som zabudla napísať že nemáme tu jednu stranu lebo ja chcem bábätko pri sebe. 😅
@anavixy mám owlet ponožku 😅
@anavixy teda čítala som že ta owlet ponožka je lepšia, hlavne keď chcem bábätko pri sebe. tak snáď aj áno keďže nebola najlacnejšia 😀
Áno, mame.
@lucia13022023 dobre ďakujem za radu🥰
Neviem si velmi predstavit, co dat medzi postielku a postel, bez rizika, aby sa postielka neodsunula este viac. Ja by som sa na cas vzdala suflikov. Aspon my mame taku postel, ze ked sufliky vyberiem, uz tam nic nezavadzia.
Ja som mala vždy normálne postieľku vedľa postele pri mladších deťoch som ju mala na druhej strane izby , koli monitoru dychu je to bezpečnejšie a nie je problém večer vstať zobrať dieťa nakŕmiť a dať naspäť do postieľky
Ja som tam mala taký valcový mantinel čo sa dáva deťom na postel. Ak nevieš čo myslim, poslem ti fotku
Neviem aký priestor potrebuješ vyplniť, ale spomenula som si na tie valcové vankúše, ktoré sa predávajú na okná proti prefukovaniu. Podľa mňa taká zrolovaná tenšia deka tiež splní účel.
@hanaxxx
@andrejka1974
@tulipanicek
@tanyan
@any_soj
Ďakujem za rady ☺️ postielku budem mať pridržanu celkom dosť ťažkou skriňou len ešte není vyrobená. A zdruhej strany nám drží posteľ radiátor 😅😀 to si myslím že sa postieľka neposunie.

Pletenec? My máme ten.