Ako zariadiť malú detskú izbu efektívne?
Ako by ste zariadili detsku izbu 3,3 m x 2,3 m?
daj nacrt s dverami a oknom, pripadne radiatorom🙂 ale tak zakladne veci su postel, stol, skrina a priestor na hranie, ak ide o mensie dieta. vsetko ostatne je navyse 🙂
Neviem pre ake velke dieta, co je dost podstatne. Ale vseobecne v tak malinkej izbicke by som vyuzila vsetky dostupne miesta, steny, stropy…ak vacsie dieta, rozhodne ulozne miesto pod postelou, my sme ako deti napriklad mali zvysene postele kotvene pantami v stene a pod nimi ulozne skrinky a este volny priestor za skrinkami. Dalej nastenne skrinky, vyuzit aj priestor nad dverami. Porozmyslat o sklapacich stolikoch (na mieru, nemyslim tie lacne co sa trasu ked na to ruku polozis). Pre male dieta by som nedala urcite, ale pre vacsie taka ta vysoka postel co ma dole stolik alebo oddychove miesto. A hlavne - bezpecne. Inspiracii je vela, staci prezriet internety a zohnat dobreho stolara 😉
s detskou izbou je to tazko, kazdy preferuje nieco ine, ale teda ja som zastancom minimalizmu, myslim, ze deti potrebuju prakticky nabytok a aj aby si mali kam dat hracky a taketo veci 🙂
s detskou izbou je to tazko, kazdy preferuje nieco ine, ale teda ja som zastancom minimalizmu, myslim, ze deti potrebuju prakticky nabytok a aj aby si mali kam dat hracky a taketo veci 🙂
@hildicapupu Myslim, ze to nie si jedina, to aj ja som bola taka a stale som. Aj farby neutralne, ze aj Matko ked bol mensi, tak som nevyberala, ze farebny nabytok, ze modra alebo zelena alebo cosi. Najradsej som za take veci, ktore su trendy stale.
A vek? To je najdôležitejšie... Iné je pre babo, iné pre skolkara, ine pre skolaka
A vek? To je najdôležitejšie... Iné je pre babo, iné pre skolkara, ine pre skolaka
@anonym_5a88be Ked ono je dolezite aj o aky priestor ide, aka je moznost nabytok tam nejako usporiadat, kde je okno, kde dvere a prepocitat aj velkosti skrin a vsetkeho, co by bolo najlepsie 🙂
@anonym_autor určité by som porozmýšľala, kam dáš nábytok. Lebo obvodové steny zvyknú pod nábytkom plesnieť. Ja som si dala krásnu vstavanú skriňu na takúto stemu a celé zle.

Pripnem sa. My zatiaľ máme menšie dieťa takže takto- tenka vysoká skriňa, komoda vysoka, prebalovaci pult, menší stolik so stoličkou, kancelársky stol so stoličkou, dóza na veci, koš na prádlo a plienky 😀 ale tiež to chceme prerobiť. Závisi aj kde máte radiator alebo či máte podlahovku