Ako zaťažiť detský domček, aby bol stabilný?
Prajem pekny deň, malá dostala na narodeniny tento activity board dom od EliNeli a je veľmi ľahký, no a ona sa len teraz učí staviať a tak sa oň cela oprie a padne alebo ho sťahuje na seba 🙈 Nemate rady ako ho zaťažiť? ako to vymyslieť? Stal 200€ tak by som ho nerada odpratala 🙈Ďakujeme.

A dá sa niečo vložiť dovnútra?
@bursika ďakujem, veď prave že som cely deň pri nej, ani sa nepohnem na wc lebo to je jediná hračka aktuálne u nej 🙈
@thereisabear dá, skúšali sme už taký zvlhčovač veľký ťažký, aj fľaše s vodou, ale nepomohlo😭
Tak vložte dovnutra činky alebo vrece piesku?
Kup velku drevotriesku a prisrobuj to k nej. Resp domcek na nu
Mne napadlo iba veľké balenie vôd alebo to celé pripevniť na väčšiu dosku.
Prilepil by som to nano lepiacou páskou na podlahu (dobre drží a dá sa lahko odstrániť).
Dve alebo aj styri "sestky" 1,5 az 2l PET s najlacnejsou vodou dovnutra nestacia (alebo nevojdu)? Ak by ich vedela zhodit, tak ich dat nalezato.
Bud kupit drevotrieskovu dosku a o to nasrubovat ako sa písalo vyššie, alebo prichytiť o stenu. Zaťažovanie v tomto prípade nemá zmysel kým tam nedáš min 50kg do vnútra, nakoľko krd niečo položíš dnu ťažisko je nízko a domček je vysoký, dcéra sa zapiera o vrchnú časť čiže je to v podstate ako princíp páky.
Ďakujem všetkým za pomoc ❤️ Dnes ideme skúšať. Potom dám vedieť, čo pomohlo🙂

Netuším, či reálne existuje niečo, čo by to vyriešilo, ale asi by som sa teda hrávala s malou, kým to máte takto. Asi by som bola radšej pri nej.