icon

Ako zaťažiť detský domček, aby bol stabilný?

15. jan 2025

Prajem pekny deň, malá dostala na narodeniny tento activity board dom od EliNeli a je veľmi ľahký, no a ona sa len teraz učí staviať a tak sa oň cela oprie a padne alebo ho sťahuje na seba 🙈 Nemate rady ako ho zaťažiť? ako to vymyslieť? Stal 200€ tak by som ho nerada odpratala 🙈Ďakujeme.

Ako zaťažiť detský domček, aby bol stabilný?
bursika
15. jan 2025

Netuším, či reálne existuje niečo, čo by to vyriešilo, ale asi by som sa teda hrávala s malou, kým to máte takto. Asi by som bola radšej pri nej.

thereisabear
15. jan 2025

A dá sa niečo vložiť dovnútra?

autor
15. jan 2025

@bursika ďakujem, veď prave že som cely deň pri nej, ani sa nepohnem na wc lebo to je jediná hračka aktuálne u nej 🙈

autor
15. jan 2025

@thereisabear dá, skúšali sme už taký zvlhčovač veľký ťažký, aj fľaše s vodou, ale nepomohlo😭

nyphadora
15. jan 2025

Tak vložte dovnutra činky alebo vrece piesku?

really8
15. jan 2025

Kup velku drevotriesku a prisrobuj to k nej. Resp domcek na nu

thereisabear
15. jan 2025

Mne napadlo iba veľké balenie vôd alebo to celé pripevniť na väčšiu dosku.

wade
15. jan 2025

Prilepil by som to nano lepiacou páskou na podlahu (dobre drží a dá sa lahko odstrániť).

madeincssr
15. jan 2025

Dve alebo aj styri "sestky" 1,5 az 2l PET s najlacnejsou vodou dovnutra nestacia (alebo nevojdu)? Ak by ich vedela zhodit, tak ich dat nalezato.

sovica
15. jan 2025

Asi by som dala dnu 15-20 kg kotúč na činku. Váha musí byť jednoznačne vyššia, ako je váha dieťaťa. Alebo ako napísal @wade, použiť obojstrannú nano lepiacu pásku. Má nosnosť 350kg/m2, takže to by mohlo fungovať👍

maddie1711
15. jan 2025

Bud kupit drevotrieskovu dosku a o to nasrubovat ako sa písalo vyššie, alebo prichytiť o stenu. Zaťažovanie v tomto prípade nemá zmysel kým tam nedáš min 50kg do vnútra, nakoľko krd niečo položíš dnu ťažisko je nízko a domček je vysoký, dcéra sa zapiera o vrchnú časť čiže je to v podstate ako princíp páky.

autor
17. jan 2025

Ďakujem všetkým za pomoc ❤️ Dnes ideme skúšať. Potom dám vedieť, čo pomohlo🙂