icon

Čo umiestniť za detskú posteľ?

19. jan 2025

Co by ste my poradili dat za detsku postel je tam miesto aby som ho vyplnila

Čo umiestniť za detskú posteľ?
lamonita
19. jan 2025

Otocit posteľ o 90 stupnov

zuzkaa1991
19. jan 2025

My sme z temu kupili take nalepovacie.skutocnosti som myslela ze budu hrubšie ale.staci kedze je to vonkajšia stena tak aby nebola zima.....kedze sme.menili polohu postele
Fajne pekne takze aj pri buchnuti hlavky je to ok ;).

svokrinjazykmonika
19. jan 2025

Tiež by som otočila posteľ ak by to šlo. Keď nie tak nejakú poličku tak vytvoriť, to priemerne šikovný chlap dokáže alebo kúpiť nejakú úplne úzku bielu skrinku s poličkami.

svokrinjazykmonika
19. jan 2025

@zuzkaa1991 tam ide o to že je tam medzera.

nikiki29
19. jan 2025

A aký účel má to “niečo za posteľ” plniť???

cyberk
19. jan 2025

Ja by som do tej fugy, navrtala policku, ktora bude do vysky matraca - vopchala tam plysaky po celej dlzke az po radiator :D

petamich
19. jan 2025

Mne sa pacia zasteny od Beewall 🙂

charlotte911
19. jan 2025

a vedla postele je otvorena zástrčka? ak ano, tak by som tam v prvom rade dala krytku a všade kde by mohlo dieťa prsty vopchať, nedá sa zväčšiť obrázok, ale vyzerá to ako elektrika zástrčka , posteľ by som stočila aj ja, keď sa dá, aby hlavička bola tam kde chceš dať niečo ako výplň a keď nechceš mať hlavičku hned pri vonkajšom múre, dá sa dať za posteľ perinak, ktorý sa otvára zhora alebo policova vitrína

charlotte911
19. jan 2025

a este dodám, pozor, s takto uloženej postele ti dieťa môže vyliezť na ten radiator až okno, čo nemusí dopadnúť dobre, mysli aj na to

h2
19. jan 2025

@zuzkaa1991 Ale veď podľa fotky to vyzerá, že niečo také nalepovacie tam autorka má. To s tými zvieratkami, je to aj na stene za čelom postele. V jej prípade je skôr problém v tom, že kvôli radiátoru nemôže byť posteľ tesne pri stene, ale je tam medzera, ktorú chce nejako vyplniť.

anavixy
20. jan 2025

Uzku policku na knihy.

biba_18
20. jan 2025

som za úzku poličku…

zuzkaa1991
20. jan 2025

@h2 ano nevsimla si poriadne foto ;)