Čo umiestniť za detskú posteľ?
Co by ste my poradili dat za detsku postel je tam miesto aby som ho vyplnila

Tiež by som otočila posteľ ak by to šlo. Keď nie tak nejakú poličku tak vytvoriť, to priemerne šikovný chlap dokáže alebo kúpiť nejakú úplne úzku bielu skrinku s poličkami.
@zuzkaa1991 tam ide o to že je tam medzera.
A aký účel má to “niečo za posteľ” plniť???
Ja by som do tej fugy, navrtala policku, ktora bude do vysky matraca - vopchala tam plysaky po celej dlzke az po radiator :D
Mne sa pacia zasteny od Beewall 🙂
a vedla postele je otvorena zástrčka? ak ano, tak by som tam v prvom rade dala krytku a všade kde by mohlo dieťa prsty vopchať, nedá sa zväčšiť obrázok, ale vyzerá to ako elektrika zástrčka , posteľ by som stočila aj ja, keď sa dá, aby hlavička bola tam kde chceš dať niečo ako výplň a keď nechceš mať hlavičku hned pri vonkajšom múre, dá sa dať za posteľ perinak, ktorý sa otvára zhora alebo policova vitrína
a este dodám, pozor, s takto uloženej postele ti dieťa môže vyliezť na ten radiator až okno, čo nemusí dopadnúť dobre, mysli aj na to
@zuzkaa1991 Ale veď podľa fotky to vyzerá, že niečo také nalepovacie tam autorka má. To s tými zvieratkami, je to aj na stene za čelom postele. V jej prípade je skôr problém v tom, že kvôli radiátoru nemôže byť posteľ tesne pri stene, ale je tam medzera, ktorú chce nejako vyplniť.
Uzku policku na knihy.
som za úzku poličku…
@h2 ano nevsimla si poriadne foto ;)

Otocit posteľ o 90 stupnov