Tiež by som otočila posteľ ak by to šlo. Keď nie tak nejakú poličku tak vytvoriť, to priemerne šikovný chlap dokáže alebo kúpiť nejakú úplne úzku bielu skrinku s poličkami.
@zuzkaa1991 tam ide o to že je tam medzera.
A aký účel má to “niečo za posteľ” plniť???
Ja by som do tej fugy, navrtala policku, ktora bude do vysky matraca - vopchala tam plysaky po celej dlzke az po radiator :D
Mne sa pacia zasteny od Beewall 🙂
a vedla postele je otvorena zástrčka? ak ano, tak by som tam v prvom rade dala krytku a všade kde by mohlo dieťa prsty vopchať, nedá sa zväčšiť obrázok, ale vyzerá to ako elektrika zástrčka , posteľ by som stočila aj ja, keď sa dá, aby hlavička bola tam kde chceš dať niečo ako výplň a keď nechceš mať hlavičku hned pri vonkajšom múre, dá sa dať za posteľ perinak, ktorý sa otvára zhora alebo policova vitrína
a este dodám, pozor, s takto uloženej postele ti dieťa môže vyliezť na ten radiator až okno, čo nemusí dopadnúť dobre, mysli aj na to
@zuzkaa1991 Ale veď podľa fotky to vyzerá, že niečo také nalepovacie tam autorka má. To s tými zvieratkami, je to aj na stene za čelom postele. V jej prípade je skôr problém v tom, že kvôli radiátoru nemôže byť posteľ tesne pri stene, ale je tam medzera, ktorú chce nejako vyplniť.
Uzku policku na knihy.
som za úzku poličku…
@h2 ano nevsimla si poriadne foto ;)

Otocit posteľ o 90 stupnov