icon

Inšpirácie pre detskú izbu a šatníkové skrine

30. mar 2025

Ahojte, viete mi sem prosim poslat inspiracie, fotky vasich detskych izieb pre dievcata alebo aj pre chlapcov ale v nejakych neutralnych odtienoch? Najviac ma zaujima, ake mate satnikove skrine. Uvazujem nad ikeou - pax alebo platsa. Byvame v klasickom panelaku.

jaja1979
30. mar 2025

Z vlastnej skúsenosti ti napíšem.... Nábytok do detskej izby je ideálne vyberať, až keď sú deti väčšie, nakoľko takto malé dieťa nábytok popise, poklesli, polepí samolepkami a bude ti to akurát ľúto, že si investovala kopec penazi. Ideálne dať tam staršie skrine, spraviť obyčajný hraci kutik s kobercom alebo podložkou, prípadne z ikeyalebo mobelixu regál na hračky s takými tými výsuvnými boxami, kde nahadzes hračky a máš upratané. Keď bude mať 6-7, bude prváčka, budeš zase inak rozmýšľať, ako usporiadať oddychovú a pracovnú časť, lebo to bude potrebné. Ale zas na druhej strane chápem, že človek chce mať krásne zariadené,, akurát tak malé deti to ešte nevedia vôbec oceniť...

autor
30. mar 2025

@jaja1979 chcela by som praveze nieco lowcost, len potrebujem nejaku satnikovu skrinu, ktora bude mat aj priestor na vesanie a aj police plus mozno otvorene police…viem, ze mi to znici, uz teraz mame znicene ine nabytky v domacnosti a cim bude vacsia, tak to bude horsie, ale aspon nejaky napad na priestrannu satnikovu skrinu.

beata_k
30. mar 2025

Pre tak male dieta komoda a trofast z ikei uplne postacuju.

autor
30. mar 2025

@jaja1979 a teda aj toto mi je jasne, ze budem neskor inak rozmyslat, manzel mi navrhol ze dame spravit nabytok stolarovi, ale to som sa len zasmiala :D ze radsej neskor..

lienka.7
30. mar 2025

@autorka tak malému dietatu je to úplne jedno. Postačí obyčajná skriňa, ktorú ti aj tak znici. Riešiť ti stačí keď pôjde do školy.

autor
30. mar 2025

@beata_k komidu mame, ktoru mala od babatka, len z nej vyhadzuje vsetky veci a mna z toho ide porazit a dvierka vieme zabezpecit zamkom na magnet ale tieto suflikove komody nie a vsetky lacnejsie zamky sa dieta casom nauci aj tak otvorit

autor
30. mar 2025

@beata_k a trofast mam vo vyhlade, ano 🙂 dakujem 🙂

beata_k
30. mar 2025

Ja som mala z alzy take bezpecnoste veci na zasuvky. Sice chapali ako to otvorit, ale nemali dost sil to stacit.

oblecenie99
30. mar 2025

Nás syn má IKEA småstad, biele. Ja som spokojná.

autor
30. mar 2025

@beata_k mame od zopa take magnety, tiez sme kupovali na alze, to nevie otvorit, ale neda sa to dat na zasuvky pokial ich je niekolko nad sebou..alebo to len moj manzel nevie..:D neviem

beata_k
30. mar 2025

Tieto som mala. Potom sa to dalo odlepit a vycistit.
https://m.alza.sk/EN/maxi/abus-jc6100?dq=5002808

lucia13022023
30. mar 2025

My sme mali detsku izbu zariadenu ešte pred tym ako sa malý narodil, keďže sme sa sťahovali a na komplet zariaďovaní celý byt. Pre mňa má všetko v tej izbe zmysel a aj malý sa so všetkým vyhra. Nič nemáme zničené 🙈😁
Oblečenie ma od začiatku v skrini a v komode. Teraz som mu skriňu prerobila tak, aby sa tam dali dat veci zavesiť, inak je policové.
tu máš fotky ako inspo

jaja1979
30. mar 2025

@lucia13022023 krásne, ako z katalógu 🌞

2ivana5
30. mar 2025

Ahoj my to máme takto

vanilkovazmrzka
30. mar 2025

Ak chces low cost platsa je ok. Casom vies vymenit dvierka, korpus mozes nechat, a nebude ta mrziet ked decko ponici pokresli… su to take kartonove krabice potiahnute foliou 🤷‍♀️

lucia13022023
30. mar 2025

@jaja1979 ďakujeme 🙂 ale takáto pekná upratana je len vtedy keď malý nie je doma 😁🙈

andrejka1974
30. mar 2025

Stačí skrinka na veci mala a postieľka a zvyšok nechať na hranie

autor
30. mar 2025

@beata_k ano, viem, ale deti kamarstov to vsetky vedia otvorit alebo aspon tie obdobne systemy z ikea

autor
30. mar 2025

@lucia13022023 krasne.😊 Odkial mate stol a stolicky prosim?

autor
30. mar 2025

@2ivana5 aj vy ti mate krasne. Tiez som uvszovala nad takymto uloznym priestorom a sedenim z tejto zostavy z ikea, ale nasa mala je drobec, asi by jej to bolo zatial vysoke. Ale predne tieto koncepty ikeacke z trofastov mam ulozene na pintereste. Je to funkcne jednoduche a krasne. 😊

mameha7
30. mar 2025

My máme šatníkové skrine na chodbe. Do detskej som dala iba skrinku na hračky, písací stôl a rozťahovaciu posteľ. Dcéra mi zatiaľ nič nezničila, vie, že nemá kresliť po stene, ale na papier.