Je posteľ Hemnes vhodná pre detskú izbu?
Ahojte. Uvažujeme nad kúpou rozkladacej posteli Hemnes do detskej izby. Väčšinou by mala byť zložená, bude na nej soať 4,5 ročná, no niekedy (v prípade choroby alebo rušných nocí s blížiacim novorodencom) by bola rozložená a spal by tam manžel/ja, prípadná návšteva. Chcela by som sa opýtať či nebude dcérke posteľ vysoká keď tam budú dva matrace na sebe? A ešte sa chcem opýtať, či sú tie matrace kvalitne na takéto každodenné spanie. Kupila by som tie veľmi tvrdé Vannareid, sú aj drahšie ako tie druhé v ponuke. Ďakujem vám veľmi pekne za vaše postrehy ☺️

@pani_holubova je to fajn postel do hostovskej izby podla mna. My sme take dali k svokrovcom. Dva matrace na sebe su vysoko, to by som pre dieta nedavala. My mame ten sruhy matrac za postelou. Avsak tie bocnice na posteli nie su moc pohodlne ked sa chces opriet. Pozrela by som inu postel. Mozno nejaku bez bocnic a na stenu by som dala nejake latkove panely.

Bude to vysoke a bylo to vysoke i na me a vadili me ty dve matrace , nemohla jsem se si pak pohodlene oprit zada a cist si, takze jsme prikoupili ten perinac na matraci a je vyreseno..