Je potrebná zábrana na posteľ pre bábätko?
Ahojte, myslíte, že je potrebné mať zábranu na posteľ, keď malá s nami spí? Má 6 mesiacov, zatiaľ sme to nepotrebovali. Spí medzi nami, len začala byť viac pohyblivá, aj keď počas jej spánku nevnímam nič nebezpečné zatiaľ.
@liliushenka ci potrebné? Nie. Pohodlné a užitočné? Určite áno.
@liliushenka toto je jedna z veci, ktora kupuje preventivne, zvycajne sa necaka na prvy pad z postele 🙂 ale urcite dieta bude coskoro este ovela aktivnejsie a potom uvidis, ci uz budes mat pocit, ze ju potrebujete. Zabrany nie su len prevenciou padov, ale aj ujdenia z postele 🤭
@liliushenka dám radšej anonymné lebo ma hanba fackuje.....mala ma 7 mesiacov a nedávno mi spadla z gauča...dala som ju doprostred gauča a len som šla dvere unyt vanu a zrazu mala bola na zemi :( tak za mňa áno treba radšej viac opatrnosti
@liliushenka dám radšej anonymné lebo ma hanba fackuje.....mala ma 7 mesiacov a nedávno mi spadla z gauča...dala som ju doprostred gauča a len som šla dvere unyt vanu a zrazu mala bola na zemi :( tak za mňa áno treba radšej viac opatrnosti
@anonym_c87257 vôbec sa nemas začo hanbiť proste sa takéto stavajú veci a hlavne, ze je všetko ok a už nenechávas 7 mesačne dieťa na posteli/gauci. Aj ste šli potom na pohotovosť? Zábrany sú super vec, odporúčam pre vlastne bezpečie a kľud
@anonym_c87257 neboj sa, niesi prvá ani posledná. Ja som na malého dávala tiež extra bacha, keď som išla od neho obložila som ho vankúšmi keby náhodou, a raz som len odbehla fakt na sekundu a bum, spadol.
@liliushenka zábranu na postel sme nemali, nestalo sa nám žeby spadol s postele v noci, cez den som dala periny, vankúše okolo neho..
@anonym_c87257 nemáš sa za čo hanbiť, spravila si chybu a poučila sa. Spadnúť môže aj keď ju dáš na bezpečné miesto.
Dakujem pekne za nazory 🙂
Ano 🙂 vy spite na jednej strane s mužom a dieťa na jednej strane. Máme monkey mum, max spokojnosť

Pre istotu ano, ked je s vami v posteli.